Returvilkår i høytiden

Vi har utvidet returvilkårene våre. Alle bestillinger som legges inn fra 13. november 2022, kan returneres eller byttes på nett eller i butikk frem til 31. januar 2023.

Retur og bytte

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med bestillingen din, aksepterer vi retur av varer som er nye og ubrukte, med opprinnelige merkelapper og med et originalt returskjema fra Michael Kors vedlagt. Returnerte varer må ikke være vasket, brukt eller endret. Vi aksepterer ikke munnbind, badetøy, undertøy, smykker eller skjønnhetsprodukter i retur dersom hygieneforseglingen er brutt eller fjernet, og heller ikke av tilpassede varer (inkludert varer med monogram eller inngraveringer).

Disse byttereglene påvirker ikke de lovfestede rettighetene du måtte ha under gjeldende lov, herunder din lovbestemte angrerett  eller lovbestemt garanti.

Returnerte varer vil bli refundert til kontoen din i samme betalingsform som ble mottatt, med mindre annet er angitt her. Du vil motta en e-post som bekrefter at returbehandlingen er fullført.

Du har to alternativer for å returnere eller bytte varer du har kjøpt på michaelkors.eu eller i butikk via det butikkassisterte salgsverktøyet.: per post eller i butikk. All retur og bytte av varer kjøpt på Internett, enten per post eller i butikk, må skje innen 30 dager fra den dagen du mottok leveransen. Hvis bestillingen din sendes i flere leveranser, har du 30 dager fra den dagen du mottar den siste leveransen fra denne bestillingen.

Alternativ 1: Med posten

Følg disse instruksjonene hvis du vil returnere eller bytte per post:
  1. Fyll ut nødvendig informasjon i returskjemaet som følger med pakken din.
  2. Pakk varene godt, pass på å ta med alle sidene i returskjemaet. Prøv å bruke den opprinnelige forsendelsesesken og materialene.
  3. Fest den ferdig adresserte og forhåndsbetalte returetiketten på returpakken.
  4. Lever returpakken på et postkontor i landet der varene dine ble levert. For returer som gjelder Latvia eller Litauen, må instruksjonene på returetiketten følges.
  5. Returen din vil bli behandlet innen maks 14 dager. Dersom du har bedt om å bytte varen, vil varen bli refundert til den opprinnelige betalingsmetoden. For å bytte, foreta en ny nettbestilling.
  6. For varer som ble kjøpt på nett eller hentet i en butikk, kontakter du Kundeservice på europe.customerservice@michaelkors.com for å få en forhåndsbetalt returetikett.

Kontakt kundeservice for å avtale returer i Romania.

Du er ansvarlig for å emballere, merke og sende produktet riktig til oss for Michael Kors' regning. Ta vare på postkvitteringen som en garanti for forsendelsen. Vi gjør oppmerksom på at dersom du velger en annen transportør eller leveringstjeneste til å returnere varen i stedet for å bruke den forhåndsbetalte returetiketten, vil du være ansvarlig for returkostnadene med mindre det dreier seg om et defekt eller ikke-samsvarende produkt.

Dersom en vare returneres til oss uegnet tilstand, kan det hende vi må sende den tilbake til deg.

Hvis du har mistet returskjemaet eller den forhåndsbetalte returetiketten, kan du kontakte kundeservice, som vil kunne sende deg en ny på e-post.

Alternativ 2: I butikk

Du kan returnere eller bytte varer som er kjøpt på michaelkors.eu i alle Michael Kors-butikker (bortsett fra fabrikkutsalg, rabattbutikker eller reisebutikker) i landet der bestillingen ble gjort. Du må fremlegge returskjemaet eller ordrebekreftelsen på e-post når du skal returnere eller bytte. Vi gjør oppmerksom på at bytte i butikk avhenger av at varen er på lager i butikken. Bortsett fra unntakene nedenfor vil de returnerte varene bli refundert i samme betalingsform som ble mottatt. Du vil motta en e-post som bekrefter at returen er ferdigbehandlet.

Vi gjør oppmerksom på at eventuelle bestillinger betalt med PayPal som returneres i butikk, kun kan refunderes som gavekort.  Hvis du ønsker å motta tilbakebetaling til PayPal-kontoen din, må du returnere bestillingen din per post.

Kjøp som har blitt gjort med Klarna, Open Invoice eller Direct Debit, kan ikke returneres til butikken. De kan kun returneres per post.

Retningslinjene for retur i butikk gjelder også for bestillinger som ble kjøpt på nett og hentet i en butikk.

RETUR AV GAVE

Gaver kan returneres per post eller i butikk, som forklart ovenfor, når en gavekvittering eller det originale returskjemaet medfølger. Når det gjelder gaver som returneres per post, gjør vi oppmerksom på at refusjon bare kan behandles mot den opprinnelige kontoen i samme betalingsform som den som ble mottatt.  Vi anbefaler derfor at du returnerer gaver i Michael Kors Lifestyle-butikk, hvor våre medarbeidere kan hjelpe deg å bytte varen eller gi deg kreditt i form av et gavekort fra Michael Kors.

Hvis du trenger å bytte per post, ber vi deg kontakte kundeservice ved hjelp av opplysningene her.

Sist oppdatert: 10/11/2022