Tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen

Palautukset tulee suorittaa Palautus- ja vaihtokäytännön mukaisesti.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, hyväksymme palautuksen uusista, käyttämättömistä tuotteista, joissa on kiinnitettyinä alkuperäiset hinta- ja ostolaput sekä mukana alkuperäinen Michael Korsin palautuslomake. Palautetut tuotteet eivät saa olla pestyjä, käytettyjä tai muutettuja. Emme hyväksy palautuksia kasvomaskeista, uimapuvuista, alusvaatteista, koruista tai kauneudenhoitotuotteista, joiden hygieniasinetti on rikottu tai poistettu, emmekä mittatilaustyönä tehdyistä tuotteista (mukaanlukien tuotteet, joissa on nimikirjailu tai kaiverrus).

Tämä palautuskäytäntö ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi, mukaan lukien lakisääteinen peruutusoikeus tai lakisääteinen takuu.

Palautettujen tuotteiden maksu hyvitetään tilillesi samalla maksutavalla kuin millä se on vastaanotettu, paitsi tässä käytännössä toisin ilmoitetuissa tapauksissa. Saat sähköpostitse vahvistusviestin palautuksen käsittelyn päättymisestä. Voit palauttaa verkkosivustossa www.michaelkors.eu ostetut tuotteet kahdella tavalla: postitse tai myymälässä. Kaikki verkkotilaukset tulee palauttaa tai vaihtaa 30 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Jos tilauksesi on toimitettu useassa erässä, palautus- ja vaihtoaikaa on 30 päivää viimeisen tilauserän vastaanottamisesta.

Vaihtoehto 1: postitse

  1. Aloita palautuksen tekeminen valitsemalla alla olevasta taulukosta maa, jossa tilaus tehtiin.
  2. Valitse tuotteet, jotka haluat palauttaa.
  3. Valmistele palautuksesi lähetettäväksi takaisin varastolle näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.
  4. Postita palautuspaketti toimitusmaan postitoimistosta.
  5. Palautuksesi käsitellään enintään 14 arkipäivän kuluessa. Tuote hyvitetään alkuperäiselle maksutavalle.

Jos haluat palauttaa tuotteita Liettuassa, Norjassa tai Romaniassa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Valitse oikea palautusten käsittelykeskus tästä.

Itävalta

Alankomaat

Belgia

Puola

Tšekki

Portugali

Tanska

Irlannin tasavalta

Suomi

Ruotsi

Unkari

Romania**

Latvia

Liettua**

Luxemburg

Norja*

*Jos haluat palauttaa tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Sinä vastaat tilaamiesi tuotteiden asianmukaisesta pakkaamisesta, merkitsemisestä ja lähettämisestä Michael Korsin kustannuksella. Säilytä postituskuitti todisteena tuotteiden lähettämisestä. Huomaa, että mikäli valitset tuotteiden palauttamiseen toisen kuljetuspalvelun ja jätät käyttämättä valmiiksi maksetun palautuslipukkeen, vastaat itse palautuksen kustannuksista, ellei tuote ole viallinen.

Mikäli meille palautettu tuote on asiattomassa kunnossa, saatamme joutua lähettämään sen takaisin sinulle.

Vaihtoehto 2: palautus myymälään

Aloita palautuksen tekeminen valitsemalla maa, jossa tilaus tehtiin ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita aloittaaksesi palautuksen myymälään.

Valitse oikea palautusten käsittelykeskus tästä.

Itävalta

Alankomaat

Belgia

Puola

Tšekki

Portugali

Tanska

Irlannin tasavalta

Suomi

Ruotsi

Unkari

Romania*

Latvia

Liettua*

Luxemburg

Norja*

<

*Jos haluat palauttaa tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Voit palauttaa tai vaihtaa michaelkors.eu-sivustossa tai myymälän myyntisovelluksessa ostamasi tuotteet missä tahansa tilauksesi toimitusmaassa sijaitsevassa Michael Korsin myymälässä (paitsi outlet-myymälöissä, sopimusmyymälöissä ja lentokenttämyymälöissä). Sinun täytyy esittää palautuslomake tai tilauksen lähetyksen vahvistusviesti palautuksen tai vaihdon yhteydessä. Huomaa, että tuotteen vaihtomahdollisuus riippuu myymälän varastotilanteesta. Jäljempänä mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta maksu palautetuista tuotteista hyvitetään tilillesi samalla maksutavalla kuin millä se on vastaanotettu. Saat sähköpostitse vahvistuksen, kun palautus on käsitelty.

Huomaa, että PayPalin kautta maksetut tilaukset, jotka palautetaan myymälään, voidaan hyvittää ainoastaan lahjakortilla. Jos haluat hyvityksen PayPal-tilillesi, sinun täytyy palauttaa tilaus postitse.

Klarnalla, avoimella laskulla tai suoraveloituksella tehtyjä ostoksia ei voi palauttaa myymälöihin. Ne voi palauttaa ainoastaan postitse.

Edellä olevat myymäläpalautusehdot koskevat myös tilauksia, jotka on tehty verkossa ja noudettu myymälästä.

LAHJAN PALAUTTAMINEN

Lahjan voi palauttaa postitse tai myymälään edellä kuvatulla tavalla, kun mukaan liitetään lahjakuitti tai alkuperäinen palautuslomake. Huomaa, että hyvitykset postitse palautetuista lahjoista voidaan toimittaa vain tilille, josta maksu on tehty, samalla maksutavalla. Siksi suosittelemme, että lahjat palautetaan Michael Korsin Lifestyle-myymälään, jossa myyjämme vaihtavat tuotteen tai hyvittävät sen Michael Korsin lahjakortilla.

Jos haluat vaihtaa tuotteen postitse, ota yhteyttä asiakaspalveluun käyttäen näitä yhteystietoja

Viimeksi päivitetty: 15.11.2023