Visszaküldés és csere

Ha bármilyen okból nem elégedett rendelésével, elfogadjuk az új, nem használt, eredeti címkékkel ellátott cikkek visszaküldését, ha azokhoz az eredeti Michael Kors visszaküldési űrlapot csatolja. A visszaküldött cikkek mosása, viselése vagy átalakítása tilos. Nem fogadunk el visszaküldésre arcmaszkot, fürdőruhát, fehérneműt, ékszert vagy szépségápolási cikkeket, ha a higiéniai plombát feltörték vagy eltávolították, illetve az egyedi megrendelésre gyártott vagy személyre szabott cikkeket (ideértve a monogrammal ellátott vagy gravírozott cikkeket) sem. 

Ez a Visszaküldési szabályzat nem érinti azokat a törvényes jogokat, amelyek Önt az irányadó jog szerint esetleg megilletik, ideértve a törvényes elállási és szavatossági jogokat.

Amennyiben ez az irányelv eltérően nem rendelkezik, a visszaküldött cikk(ek) jóváírása ugyanolyan fizetési móddal történik az Ön számlájára, ahogyan azt kaptuk. A visszavétel feldolgozásának befejeződéséről Önt e-mailben értesítjük.

A michaelkors.eu oldalon vásárolt áru visszaküldésére és kicserélésére két módon van lehetősége: postai úton vagy üzletben. Az online megrendelések postai vagy üzletben történő visszajuttatását vagy cseréjét a megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül kell elvégezni. Ha a megrendelése több szállítmányban érkezett, a 30 napot a megrendelésre vonatkozó utolsó szállítástól kell számítani.

1. lehetőség: postai úton

A postai úton történő visszaküldéshez vagy cseréhez kövesse az alábbi utasításokat:

  1. Adja meg a csomagban található visszaküldési űrlapon kért adatokat.
  2. Csomagolja be az árut biztonságosan, meggyőződve arról, hogy csomag a visszaküldési űrlap valamennyi oldalát tartalmazza. Kérjük, a csomagoláshoz lehetőleg az eredeti szállítódobozt és anyagokat használja.
  3. Ragassza fel az előre megcímzett és bérmentesített visszaküldési címkét a visszaküldendő csomagra.
  4. Adja fel postán a visszaküldendő csomagot a szállítás helye szerinti országban. A Lettországban és Litvániában történő visszaküldések esetében kövesse a visszaküldési címkén található utasításokat.
  5. A visszaküldés feldolgozására legkésőbb 14 napon belül sor kerül. A cikk árát az eredeti fizetési móddal visszafizetjük. Csere esetén küldjön új rendelést online.
  6. Az online vásárolt és üzletben átvett termékek esetében, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz a europe.customerservice@michaelkors.com e-mail-címen bérmentesített visszaküldési címkéért.

Romániai visszaküldések esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az átvétel megbeszélése érdekében.

Az Ön feladata, hogy a terméket megfelelően becsomagolja, felcímkézze és részünkre a Michael Kors költségén visszaküldje. A postai feladás igazolását kérjük megőrizni, a szállítmány biztosítékaként. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben a bérmentesített visszaküldési címke helyett más futár- vagy szállítmányozási szolgáltatást vesz igénybe a cikk visszaküldéséhez, a visszaküldés költségei Önt terhelik, kivéve, ha a termék hibás vagy nem a megrendelésnek megfelelő volt.

Amennyiben a termék nem megfelelő állapotban érkezik meg hozzánk, előfordulhat, hogy azt visszaküldjük Önnek.

Amennyiben elvesztette a visszaküldési űrlapot vagy a bérmentesített címkét, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, amely e-mailben tudja ezeket pótolni.

lehetőség: üzletben

A michaelkors.eu oldalon vásárolt cikkeket visszaviheti vagy kicserélheti a megrendelés kiszállítási helye szerinti országban található bármelyik Michael Kors üzletben (az outletek, koncessziós vagy utazási kiskereskedelmi üzletek kivételével). A visszavételkor vagy kicseréléskor be kell mutatnia a visszaküldési űrlapot vagy a megrendelés elküldését igazoló e-mailt. Felhívjuk a figyelmét, hogy az üzletben történő kicserélés lehetősége az adott üzlet készletének függvényében áll fenn. Az alábbi kivételekkel a visszavitt cikk(ek) ellenértékének jóváírása ugyanolyan fizetési móddal történik az Ön számlájára, ahogyan azt kaptuk. A visszavétel feldolgozásának befejeződéséről Önt e-mailben értesítjük.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a PayPallal fizetett azon rendelések esetében, amelyeket az üzletbe juttatnak vissza, a visszatérítés csak ajándékkártyára lehetséges.  Ha a PayPal fiókjába szeretné kapni a visszatérítést, a rendelést postán kell visszaküldenie.

A Klarna általi, a még nem kifizetett számlájú vagy a közvetlen terheléssel történő vásárlásokat nem lehet visszaküldeni az üzletbe. Ezeket csak postai úton lehet visszaküldeni.

Az alábbi üzletbe történő visszaküldési szabályzatok azon rendelésekre is vonatkoznak, amelyeknél a terméket online vásárolta meg és az üzletben vette át.

AJÁNDÉK VISSZAKÜLDÉSE

Az ajándékokat postai úton vagy üzletben lehet visszaküldeni a fent írtak szerint, amennyiben azokat az ajándék nyugtája vagy az eredeti visszaküldési űrlap kíséri. Postai úton visszaküldött ajándékok esetében felhívjuk a figyelmét, hogy a visszatérítés csak az eredeti számlára történhet, ugyanolyan fizetési móddal, ahogyan azt kaptuk.  Ezért javasoljuk, hogy az ajándékokat egy Michael Kors Lifestyle üzletbe vigye vissza, ahol munkatársaink segítséget tudnak nyújtani Önnek a cikk kicserélésében vagy a cikk árának Michael Kors ajándékkártyára való jóváírásában.

Ha postai cserét szeretne, kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal itt.

Utolsó frissítés: 2022. 11. 10.