Returnering og ombytning

Såfremt du ikke er tilfreds med din ordre, uanset grund, tager vi imod returnering af varer i ny, ubrugt stand med de oprindelige mærker på og sammen med en original returneringsblanket fra Michael Kors. Returnerede varer må ikke være vasket, brugt eller ændret. Vi godkender ikke returnering af ansigtsmasker, badetøj, undertøj, smykker eller skønhedsprodukter, hvor hygiejneforseglingen er brudt eller fjernet, eller af specialfremstillede (inklusive varer med monogram eller indgraverede varer).

Denne returneringspolitik berører ikke dine lovbestemte rettigheder, som du måtte have under gældende ret, herunder din lovbestemte fortrydelsesret eller din lovbestemte garanti.

Kreditering for den/de returnerede vare/varer vil blive refunderet til din konto med samme betalingsmetode, som den blev modtaget, medmindre andet er angivet heri. Du vil modtage en e-mail med bekræftelse af færdiggørelsen af returneringsprocessen.

Du har to muligheder for at returnere eller ombytte varer, som er købt online på www.michaelkors.eu eller i butikken ved hjælp af salgsværktøjet: pr. post eller i butikken. Alle returnerede varer og al ombytning af onlineordrer, det være sig pr. post eller i butikken, skal returneres inden 30 dage fra den dato, hvor du modtog din levering. Såfremt ordren afsendes i flere leverancer, har du 30 dage fra den dato, hvor du modtog den sidste levering til den pågældende ordre.

Mulighed 1: Pr. post

For at returnere eller ombytte pr. post bedes du følge disse anvisninger:

  1. Udfyld de påkrævede oplysninger på den returneringsblanket, som fulgte med pakken.
  2. Pak varerne forsvarligt, og sørg for, at alle sider af returneringsblanketten medsendes. Brug om muligt den originale forsendelseskasse og de originale materialer.
  3. Sæt den adresserede og forudbetalte returneringsmærkat på returpakken.
  4. Send returpakken fra et posthus i leveringslandet. For returvarer i Letland eller Litauen bedes du følge vejledningen på returmærkaten.
  5. Din returnering vil blive behandlet inden for maks. 14 dage. Refundering af varen vil ske til den oprindelige betalingsmetode. Foretag en ny ordre online, hvis du vil have varen ombyttet.
  6. For varer, der er købt online og afhentet i butik, bedes du kontakte kundeservice på europe.customerservice@michaelkors.com for at få en forudbetalt returlabel.

For returneringer i Rumænien bedes du kontakte Kundeservice for at aftale afhentning.

Du er ansvarlig for forsvarligt at pakke, påsætte mærkat og afsende dit produkt til os på Michael Kors' regning. Du bedes beholde din kvittering for forsendelse som bevis for, at varerne er sendt. Bemærk, at såfremt du vælger en anden kurér eller forsendelsestjeneste til at returnere din vare i stedet for den forudbetalte returneringsblanket, (dog ikke i tilfælde af et defekt eller mangelfuldt produkt), er du ansvarlig for returneringsomkostningerne.

I tilfælde af, at en vare returneres til os i upassende stand, kan vi være nødsaget til at sende den tilbage til dig.

Skulle du have mistet returneringsblanketten eller den forudbetalte mærkat, bedes du kontakte kundeservice, som kan e-maile dig en ny.

Mulighed 2: I butikken

Du kan returnere eller ombytte varer, som er købt hos michaelkors.eu, i en hvilken som helst Michael Kors-butik (dog ikke i outlets, rabatbutikker eller rejsedetailbutikker), som befinder sig i leveringslandet for din ordre. Du skal forevise din returneringsblanket eller din forsendelses-e-mail på tidspunktet for returneringen eller ombytningen. Bemærk, at ombytning i butikker er under forbehold af, at varen er på lager i den pågældende butik. Under forbehold af nedenstående undtagelser vil krediteringen for din returnerede vare/dine returnerede varer blive refunderet til din konto med samme betalingsform, som den blev modtaget. Du vil modtage en e-mail, der bekræfter, at returneringsprocessen er færdiggjort.

Bemærk, at ordrer, der er betalt med PayPal, og som returneres i en butik, kun kan refunderes med et gavekort.  Hvis du vil have tilbagebetalingen overført til din PayPal-konto, skal du returnere din ordre via post.

Køb foretaget via Klarna, Open Invoice eller Direct Debit kan ikke returnes til butikken. De kan kun returneres med posten.

Ovenstående returneringspolitik gælder også for ordrer, der blev købt online og afhentet i en butik.

RETURNERING AF EN GAVE

Gaver kan returneres via post eller i butik som angivet ovenfor, såfremt en kvittering eller den originale returneringsblanket medfølger. For gaver, der returneres via post, kan tilbagebetalingen kun behandles for den originale konto med samme betalingsmetode, som den blev modtaget i.  Vi anbefaler derfor, at gaver returneres til en Michael Kors Lifestyle-butik, hvor vores medarbejdere kan hjælpe dig med at bytte gaven eller give dig en kreditering i form af et Michael Kors-gavekort.

Såfremt du ønsker en ombytning via post, bedes du kontakte kundeservice med de oplysninger, der følger her.

Sidst opdateret: 09/11/2021