Betalningsinformation

BESTÄLLNINGAR PÅ WEBBPLATSEN – betalningsinformation

michaelkors.eu accepterar följande betalningstyper vid inköp online:

 • American Express
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • PayPal
 • Klarna
 • Michael Kors-presentkort

Om du betalar med kort eller PayPal reserveras totalbeloppet för beställningen vid beställningstillfället, men du debiteras inte förrän beställningen skickas. Om betalningen inte godkänns får du ett meddelande i kassan om att prova en annan betalningsform.

För beställningar som hämtas i butik (där detta är tillgängligt) reserveras ett belopp vid köptillfället och fortsätter att vara reserverat tills du debiteras för köpet vid avhämtningen.

Klarna erbjuder följande betalningsalternativ till kunder i Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal och Sverige:

 • Betala senare: Betalningsperioden som erbjuds är 14, 21 eller 30 dagar från datumet för leveransen eller tjänstetillgängligheten.
 • Dela upp: Med denna finansieringstjänst från Klarna kan du betala genom flexibla eller fasta månatliga delbetalningar enligt de villkor som anges i kassan.
 • Direktdebitering: Ditt konto debiteras efter datumet för leveransen eller tjänstetillgängligheten eller, om det gäller en prenumeration, i enlighet med angivna tidsramar.
 • Banköverföring online (SOFORT): Beloppet reserveras på ditt kort och debiteras efter datumet för leveransen eller tjänstetillgängligheten. Om det gäller en prenumeration debiteras beloppet i enlighet med angivna tidsramar.
 • Betalningsmetoderna Betala sen, Dela upp och direktdebitering är endast tillgängliga vid en positiv kreditupplysning. Allmän information om Klarna och användarvillkor finns på klarna.com

  I kassan går det att verifiera onlinetransaktionen med Verified by Visa, MasterCard SecureCode eller American Express SafeKey, i förekommande fall.

  Observera att inte alla betalningsmetoder är tillgängliga för alla typer av beställningar. I kassan ser du vilka betalningsmetoder som är tillgängliga för din beställning.

  Observera även att artiklar från beställningar som betalats med PayPal och återlämnas i butik endast kan återbetalas till presentkort. Om du vill ha återbetalningen till ditt PayPal-konto måste artiklarna skickas tillbaka per post.

  Köp som görs via Klarna kan inte returneras till butik. De kan endast returneras per post.

  PRISER OCH SKATTER

  Priserna som anges på webbplatsen inkluderar moms (i förekommande fall) enligt den skattesats som gäller i landet som beställningen ska levereras till – på den dag som beställningen görs på webbplatsen. De angivna priserna exkluderar fraktkostnaden, vilken anges separat och hittas på sidan Frakt och leverans. Totalbeloppet för beställningen, inklusive fraktkostnad, ser du i en beställningssammanfattning innan du skickar beställningen.

  Vi gör allt för att visa produkternas färger, egenskaper, priser och tillgänglighet så korrekt som möjligt på webbplatserna, och att avbryta en beställning är det sista vi vill göra. De vanligaste orsakerna till att en beställning avbryts är att en artikel är slut, att vi misstänker bedrägeri eller att en produkt eller ett pris har listats felaktigt. Vi meddelar dig så snart som möjligt om din beställning har avbrutits. Kontakta kundtjänst om du har frågor om en avbruten beställning.

  Beställningen bekräftas inte och vi fakturerar inte enligt den valda betalningsmetoden förrän beställningen har skickats. Om du har lagt en beställning som har skickats, men som inte har godkänts, som har avbrutits eller som fortfarande behandlas kanske du ser en väntande avgift enligt betalningsmetoden. Med din e-postadress och ditt beställningsnummer kan du när som helst spåra din beställning online på sidan Beställningsstatus.

  PRESENTKORT OCH E-PRESENTKORT

  Obs! För närvarande säljer vi varken presentkort av typen ”Michael Kors Classic” eller e-presentkort av typen ”Michael Kors” på michaelkors.eu.  Du kan dock lösa in Michael Kors-presentkort på webbplatsen.

  Du kan när som helst kontrollera saldot på ditt Michael Kors Classic-presentkort eller ditt Michael Kors e-presentkort (båda omnämns här som "Presentkort") genom att antingen besöka en deltagande Michael Kors-butik eller genom att klicka här.

  På webbplatsen finns en lista över deltagande Michael Kors-butiker som tar emot presentkort, se nedan.

  VILLKOR FÖR PRESENTKORT

  För presentkortsanvändning gäller följande villkor:

  • Presentkortet upphör att gälla 36 månader efter utfärdandedatum.
  • Presentkortet kan användas som betalning i alla fristående Michael Kors-butiker i USA och Kanada alla deltagande fristående Michael Kors-butiker i länder utanför USA och på alla deltagande officiella Michael Kors-webbplatser (beroende på den aktuella webbplatsens fraktpolicy och andra gällande policyer).
  • Presentkortet ska visas upp vid inköpstillfället och kan inte lösas in mot kontanter (om inte detta krävs enligt gällande lag).
  • Vi ersätter inte borttappade eller stulna presentkort (om inte detta krävs enligt gällande lag).
  • Presentkortet är att betrakta som kontanter.
  • Vi kan i vissa fall utfärda ett nytt kort motsvarande det förlorade kortets återstående saldo.
  • En lista över deltagande butiker och webbplatser hittar du på www.michaelkors.eu.
  • Vid frågor om saldo, kontakta en deltagande butik ellerklicka här
  • Ovanstående villkor påverkar inte dina konsumenträttigheter negativt.

  Deltagande butiker:

  Alla fristående Michael Kors-butiker* i följande länder tar emot presentkort: Storbritannien, USA, Kanada, Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Portugal, Rumänien, Spanien, Sverige och Schweiz. Se Hitta butik om du vill ha information om butikernas adresser och deras öppettider. Obs! Virtuella presentkort som har köpts på michaelkors.de kan endast användas i Michael Kors-butiker i Tyskland och på www.michaelkors.de. Virtuella presentkort som har köpts på michaelkors.fr kan endast användas i Michael Kors-butiker i Frankrike och på www.michaelkors.fr.

  *Varken traditionella presentkort eller e-presentkort från Michael Kors accepteras i Michael Kors resebutiker (som finns på till exempel flygplatser och kryssningsfartyg).

  VANLIGA FRÅGOR OM PRESENTKORT

  Michael Kors Policy för returer och byten gäller för alla produkter som köps med ett Michael Kors-presentkort, och även för själva presentkortsköpet (såvida inte kortet har öppnats, använts eller på annat sätt aktiverats). Begärda återbetalningar av inköp som har gjorts med presentkort återbetalas till ett e-presentkort.

  Ytterligare information finns i vår Frakt- och leveransinformation samt i vår Policy för returer och byten.

  Hur betalar jag en beställning på michaelkors.eu med ett Classic-presentkort?

  Du betalar en beställning på michaelkors.eu med ett presentkort genom att ange presentkortsnumret och PIN-koden i motsvarande fält i samband med betalningen i kassan. På ett presentkort av typen Michael Kors Classic står presentkortsnumret och PIN-koden på baksidan av kortet. Presentkortsnumret och PIN-koden för ett e-presentkort från Michael Kors står på e-presentkortet som har skickats till mottagaren via e-post.

  Hur använder jag ett e-presentkort i en Michael Kors-butik?

  Du löser in ett e-presentkort från Michael Kors i en Michael Kors-butik genom att skriva ut e-presentkortet och visa upp det vid inköpstillfället. Kontrollera att en streckkod, presentkortsnumret och PIN-koden (alternativt att du kan PIN-koden utantill) finns med på utskriften.

  Kan jag betala en beställning med både ett presentkort och en annan betalningsmetod?

  Om en beställning betalas med både ett presentkort och en annan betalningsmetod dras först hela värdet för presentkortet av. Sedan betalas mellanskillnaden med den andra betalningsmetoden. Följande gäller endast returer av onlinebeställningar: om du skickar tillbaka artiklar som har betalats helt eller delvis med ett presentkort återbetalas den summa som har betalats med presentkortet till ett nytt e-presentkort.

  Deltagande butiker:

  Alla fristående Michael Kors-butiker* i följande länder tar emot presentkort: Storbritannien, USA, Kanada, Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Portugal, Rumänien, Spanien, Sverige och Schweiz. Se Hitta butik om du vill ha information om butikernas adresser och deras öppettider. Obs! Virtuella presentkort som har köpts på michaelkors.de kan endast användas i Michael Kors-butiker i Tyskland och på www.michaelkors.de. Virtuella presentkort som har köpts på michaelkors.fr kan endast användas i Michael Kors-butiker i Frankrike och på www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors-presentkort accepteras inte i Michael Kors resebutiker (som finns på till exempel flygplatser och kryssningsfartyg).

  BESTÄLLNINGAR VIA DET BUTIKSSPECIFIKA SÄLJVERKTYGET – betalningsinformation

  Michael Kors accepterar följande betalningsmetod för inköp via vårt butiksspecifika säljverktyg:

  • American Express
  • Visa
  • MasterCard
  • Michael Kors-presentkort

  Om du betalar med kort debiteras totalbeloppet för beställningen vid beställningstillfället. Om betalningen inte godkänns får du ett meddelande i kassan om att försöka med en annan betalningsform.

  PRISER OCH SKATTER

  Priserna som anges på webbplatsen inkluderar moms (i förekommande fall) enligt den skattesats som gäller i landet som beställningen ska levereras till – på den dag som beställningen görs på webbplatsen. De angivna priserna exkluderar fraktkostnaden, vilken anges separat och hittas på sidan Frakt och leverans. Totalbeloppet för beställningen, inklusive fraktkostnad, ser du i en beställningssammanfattning innan du skickar beställningen

  Vi gör allt för att visa produkternas färger, egenskaper, priser och tillgänglighet så korrekt som möjligt på webbplatserna, och att avbryta en beställning är det sista vi vill göra. De vanligaste orsakerna till att en beställning avbryts är att en artikel är slut, att vi misstänker bedrägeri eller att en produkt eller ett pris har listats felaktigt. Vi meddelar dig så snart som möjligt om din beställning har avbrutits. Kontakta kundtjänst om du har frågor om en avbruten beställning.

  Beställningen bekräftas inte och vi fakturerar inte enligt den valda betalningsmetoden förrän beställningen har skickats. Om du har lagt en beställning som har skickats, men som inte har godkänts, som har avbrutits eller som fortfarande behandlas kanske du ser en väntande avgift enligt betalningsmetoden. Med din e-postadress och ditt beställningsnummer kan du när som helst spåra din beställning online på sidan Beställningsstatus.

  PRESENTKORT OCH E-PRESENTKORT

  Obs! För närvarande säljer vi varken presentkort av typen ”Michael Kors Classic” eller e-presentkort av typen ”Michael Kors” på michaelkors.eu.  Du kan dock lösa in Michael Kors-presentkort på webbplatsen.

  Du kan kontrollera saldot på ditt presentkort (Michael Kors Classic) eller e-presentkort (Michael Kors) (som båda här kallas ”presentkort”) när som helst genom att besöka en deltagande Michael Kors-butik, eller klicka här.

  På webbplatsen finns en lista över deltagande Michael Kors-butiker som tar emot presentkort, se nedan.

  • Presentkortet upphör att gälla 36 månader efter utfärdandedatum.
  • Presentkortet kan användas som betalning i alla fristående Michael Kors-butiker i USA och Kanada alla deltagande fristående Michael Kors-butiker i länder utanför USA och på alla deltagande officiella Michael Kors-webbplatser (beroende på den aktuella webbplatsens fraktpolicy och andra gällande policyer).
  • Presentkortet ska visas upp vid inköpstillfället och kan inte lösas in mot kontanter (om inte detta krävs enligt gällande lag).
  • Vi ersätter inte borttappade eller stulna presentkort (om inte detta krävs enligt gällande lag).
  • Presentkortet är att betrakta som kontanter.
  • Vi kan i vissa fall utfärda ett nytt kort motsvarande det förlorade kortets återstående saldo
  • En lista över deltagande butiker och webbplatser hittar du på www.michaelkors.eu.
  • Vid frågor om saldo, kontakta en deltagande butik ellerklicka här
  • Ovanstående villkor påverkar inte dina konsumenträttigheter negativt.

  Deltagande butiker:

  Alla fristående Michael Kors-butiker* i följande länder tar emot presentkort: Storbritannien, USA, Kanada, Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Portugal, Rumänien, Spanien, Sverige och Schweiz. Se Hitta butik om du vill ha information om butikernas adresser och deras öppettider. Obs! Virtuella presentkort som har köpts på michaelkors.de kan endast användas i Michael Kors-butiker i Tyskland och på www.michaelkors.de. Virtuella presentkort som har köpts på michaelkors.fr kan endast användas i Michael Kors-butiker i Frankrike och på www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors-presentkort accepteras inte i Michael Kors resebutiker (som finns på till exempel flygplatser och kryssningsfartyg).

  VANLIGA FRÅGOR OM PRESENTKORT

  Hur betalar jag inköp via det butiksspecifika säljverktyget med ett Classic-presentkort?

  Du betalar med ett presentkort genom att ange presentkortsnumret och PIN-koden under betalningen i kassan. På ett presentkort av typen Michael Kors Classic står presentkortsnumret och PIN-koden på baksidan av kortet. Presentkortsnumret och PIN-koden för ett e-presentkort från Michael Kors står på e-presentkortet som har skickats till mottagaren via e-post.

  Hur använder jag ett e-presentkort i en Michael Kors-butik?

  Du löser in ett e-presentkort från Michael Kors i en Michael Kors-butik genom att skriva ut e-presentkortet och visa upp det vid inköpstillfället. Kontrollera att en streckkod, presentkortsnumret och PIN-koden (alternativt att du kan PIN-koden utantill) finns med på utskriften.

  Kan jag betala en beställning med både ett presentkort och en annan betalningsmetod?

  Om en beställning betalas med både ett presentkort och en annan betalningsmetod dras först hela värdet för presentkortet av. Sedan betalas mellanskillnaden med den andra betalningsmetoden. Följande gäller endast returer av onlinebeställningar: om du skickar tillbaka artiklar som har betalats helt eller delvis med ett presentkort återbetalas den summa som har betalats med presentkortet till ett nytt e-presentkort.

  Deltagande butiker:

  Alla fristående Michael Kors-butiker* i följande länder tar emot presentkort: Storbritannien, USA, Kanada, Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Portugal, Rumänien, Spanien, Sverige och Schweiz. Se Hitta butik om du vill ha information om butikernas adresser och deras öppettider. Obs! Virtuella presentkort som har köpts på michaelkors.de kan endast användas i Michael Kors-butiker i Tyskland och på www.michaelkors.de. Virtuella presentkort som har köpts på michaelkors.fr kan endast användas i Michael Kors-butiker i Frankrike och på www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors-presentkort accepteras inte i Michael Kors resebutiker (som finns på till exempel flygplatser och kryssningsfartyg).

  Senast uppdaterad: 2021-10-14