Kiterjesztett visszaküldési szabályzat

Kiterjesztettük visszaküldési szabályzatunkat 30 napról 60 napra minden olyan online vagy üzletben vásárolt termék esetén, melyet 2021. január 1. óta vásároltak meg

Az összes visszaküldött terméknek továbbra is meg kell felelnie az összes többi korábbi visszaküldési feltételnek, amelyeket alább tekinthet meg.

Visszaküldés és csere

Ha bármilyen okból nem elégedett rendelésével, elfogadjuk az új, nem használt, eredeti címkékkel ellátott cikkek visszaküldését, ha azokhoz az eredeti Michael Kors visszaküldési űrlapot csatolja. A visszaküldött cikkek mosása, viselése vagy átalakítása tilos. Nem fogadunk el visszaküldésre arcmaszkot, fürdőruhát, fehérneműt, ékszert vagy szépségápolási cikkeket, ha a higiéniai plombát feltörték vagy eltávolították, illetve az egyedi megrendelésre gyártott vagy személyre szabott cikkeket (ideértve a monogrammal ellátott vagy gravírozott cikkeket) sem. 

Ez a Visszaküldési szabályzat nem érinti azokat a törvényes jogokat, amelyek Önt az irányadó jog szerint esetleg megilletik, ideértve a törvényes elállási és szavatossági jogokat.

Amennyiben ez az irányelv eltérően nem rendelkezik, a visszaküldött cikk(ek) jóváírása ugyanolyan fizetési móddal történik az Ön számlájára, ahogyan azt kaptuk. A visszavétel feldolgozásának befejeződéséről Önt e-mailben értesítjük.

A michaelkors.eu oldalon vásárolt áru visszaküldésére és kicserélésére két módon van lehetősége: postai úton vagy üzletben. Az online megrendelések postai vagy üzletben történő visszajuttatását vagy cseréjét a megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül kell elvégezni. Ha a megrendelése több szállítmányban érkezett, a 30 napot a megrendelésre vonatkozó utolsó szállítástól kell számítani.

1. lehetőség: postai úton

A postai úton történő visszaküldéshez vagy cseréhez kövesse az alábbi utasításokat:

  1. Adja meg a csomagban található visszaküldési űrlapon kért adatokat.
  2. Csomagolja be az árut biztonságosan, meggyőződve arról, hogy csomag a visszaküldési űrlap valamennyi oldalát tartalmazza. Kérjük, a csomagoláshoz lehetőleg az eredeti szállítódobozt és anyagokat használja.
  3. Ragassza fel az előre megcímzett és bérmentesített visszaküldési címkét a visszaküldendő csomagra.
  4. Adja fel postán a visszaküldendő csomagot a szállítás helye szerinti országban. A Lettországban és Litvániában történő visszaküldések esetében kövesse a visszaküldési címkén található utasításokat.
  5. A visszaküldés feldolgozására legkésőbb 14 munkanapon belül sor kerül. A cikk árát az eredeti fizetési móddal visszafizetjük. Csere esetén küldjön új rendelést online.
  6. Az online vásárolt és üzletben átvett termékek esetében, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz a europe.customerservice@michaelkors.com e-mail-címen bérmentesített visszaküldési címkéért.

Romániai visszaküldések esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az átvétel megbeszélése érdekében.

Az Ön feladata, hogy a terméket megfelelően becsomagolja, felcímkézze és részünkre a Michael Kors költségén visszaküldje. A postai feladás igazolását kérjük megőrizni, a szállítmány biztosítékaként. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben a bérmentesített visszaküldési címke helyett más futár- vagy szállítmányozási szolgáltatást vesz igénybe a cikk visszaküldéséhez, a visszaküldés költségei Önt terhelik, kivéve, ha a termék hibás vagy nem a megrendelésnek megfelelő volt.

Amennyiben a termék nem megfelelő állapotban érkezik meg hozzánk, előfordulhat, hogy azt visszaküldjük Önnek.

Amennyiben elvesztette a visszaküldési űrlapot vagy a bérmentesített címkét, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, amely e-mailben tudja ezeket pótolni.

lehetőség: üzletben

A michaelkors.eu oldalon vásárolt cikkeket visszaviheti vagy kicserélheti a megrendelés kiszállítási helye szerinti országban található bármelyik Michael Kors üzletben (az outletek, koncessziós vagy utazási kiskereskedelmi üzletek kivételével). A visszavételkor vagy kicseréléskor be kell mutatnia a visszaküldési űrlapot vagy a megrendelés elküldését igazoló e-mailt. Felhívjuk a figyelmét, hogy az üzletben történő kicserélés lehetősége az adott üzlet készletének függvényében áll fenn. Az alábbi kivételekkel a visszavitt cikk(ek) ellenértékének jóváírása ugyanolyan fizetési móddal történik az Ön számlájára, ahogyan azt kaptuk. A visszavétel feldolgozásának befejeződéséről Önt e-mailben értesítjük.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a PayPallal fizetett azon rendelések esetében, amelyeket az üzletbe juttatnak vissza, a visszatérítés csak ajándékkártyára lehetséges.  Ha a PayPal fiókjába szeretné kapni a visszatérítést, a rendelést postán kell visszaküldenie.

A Klarna általi, a még nem kifizetett számlájú vagy a közvetlen terheléssel történő vásárlásokat nem lehet visszaküldeni az üzletbe. Ezeket csak postai úton lehet visszaküldeni.

Az alábbi üzletbe történő visszaküldési szabályzatok azon rendelésekre is vonatkoznak, amelyeknél a terméket online vásárolta meg és az üzletben vette át.

AJÁNDÉK VISSZAKÜLDÉSE

Az ajándékokat postai úton vagy üzletben lehet visszaküldeni a fent írtak szerint, amennyiben azokat az ajándék nyugtája vagy az eredeti visszaküldési űrlap kíséri. Postai úton visszaküldött ajándékok esetében felhívjuk a figyelmét, hogy a visszatérítés csak az eredeti számlára történhet, ugyanolyan fizetési móddal, ahogyan azt kaptuk.  Ezért javasoljuk, hogy az ajándékokat egy Michael Kors Lifestyle üzletbe vigye vissza, ahol munkatársaink segítséget tudnak nyújtani Önnek a cikk kicserélésében vagy a cikk árának Michael Kors ajándékkártyára való jóváírásában.

Ha postai cserét szeretne, kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal itt.

Utolsó frissítés: 2021. 01. 08.