Tilitiedot

Tilin rekisteröinti ja hallinta

OSTOSTEN TEKEMINEN ON ENTISTÄ HELPOMPAA

Voit tutustua michaelkors.eu-sivustoon myös ilman tiliä, mutta tilin avulla teet ostokokemuksestasi entistä paremman. Kun luot tilin michaelkors.eu-sivustoon, voit tallentaa maksu-, laskutus- ja toimitustietosi, jolloin ostosten tekeminen verkkosivustossa on entistä helpompaa ja nopeampaa. Näet myös tilaushistoriasi, mikä on kätevää, jos haluat esimerkiksi tilata saman tuotteen uudelleen tai tarkistaa, mitä annoit viime vuonna parhaalle ystävällesi syntymäpäivälahjaksi. Ja mikä parasta: kun rekisteröit tilin, voit myös luoda Suosikit-listan ja ylläpitää sitä, jolloin toivelistasi on vain yhden klikkauksen päässä. Mukavia ostoshetkiä!

MAKSUTIEDOT

Kun luot tilin michaelkors.eu-sivustoon, voit tallentaa maksutietosi tiliisi. Tärkeää: laskutusosoitteen on vastattava täsmälleen pankkisi tiedossa olevaa osoitetta.

TILAUSHISTORIA

Kun olet luonut tilin michaelkors.eu-sivustoon, näet helposti ostoshistoriasi niin michaelkors.eu-sivustossa kuin Euroopan Michael Kors -liikkeissä. Huomaa, että vain verkkotilin luomisen jälkeen tehdyt ostokset näkyvät luettelossa.

Unohditko salasanasi?

Jos olet unohtanut michaelkors.eu-sivustoon luomasi tilin salasanan, klikkaa Salasana unohtunut -linkkiä, kun kirjaudut sisään. Saat ohjeet salasanan vaihtamiseen sähköpostitse tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin sivustoomme. Klikkaamalla linkkiä pääset luomaan uuden salasanan.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalvelun edustajaan. Palauta salasana tästä.

Viimeksi päivitetty: 22.6.2021