Kontoinformation

Registrera och hantera ett konto

SUVERÄN SHOPPING BLIR ÄNNU BÄTTRE

Det går faktiskt att utforska michaelkors.eu utan ett konto. Men varför inte göra shoppingupplevelsen ännu bättre? Genom att skapa ett konto på michaelkors.eu kan du lagra betalnings-, fakturerings- och fraktinformation, och därigenom slutföra beställningar enklare och snabbare på webbplatsen. Du kan även hålla koll på din beställningshistorik, vilket är praktiskt om du ska göra en efterbeställning eller behöver dubbelkolla vad du beställde till bästa vännen förra året i födelsedagspresent. Och ännu bättre: Med ett konto registrerat kan du skapa en lista över favoriter och alltid ha önskelistan på bara ett klicks avstånd. Shoppa loss och ha kul!

BETALNINGSINFORMATION

När du registrerar dig på michaelkors.eu kan du lagra betalningsinformation på kontot. Viktigt! Faktureringsadressen måste överensstämma exakt med den adress som finns registrerad hos din bank.

BESTÄLLNINGSHISTORIK

Med ett registrerat konto på michaelkors.eu kommer du enkelt åt din beställningshistorik för inköp på både michaelkors.eu och i Michael Kors-butiker i Europa. Obs! Endast inköp som görs efter att onlinekontot har skapats finns med på listan.

Har du glömt ditt lösenord?

Om du har glömt lösenordet till ditt michaelkors.eu-konto klickar du på länken Har du glömt ditt lösenord? vid inloggningen. Du uppmanas att återställa lösenordet via ett e-postmeddelande som skickas till den e-postadress som är registrerad för kontot, eller att återställa det genom att svara på en eller flera säkerhetsfrågor. Om du väljer att skicka din e-postadress får du ett e-postmeddelande med en länk till vår webbplats som du klickar på för att skapa ett nytt lösenord.

Du kan även kontakta vår kundservice. Vår kundservice finns tillgänglig kl. 10.00–21.00 CET måndag till fredag, och kl. 10.00–19.00 CET lördag och söndag. Hämta lösenordet här.

Senast uppdaterad: 11.07.17