Kontoinformasjon

Registrere og administrere kontoen din
FANTASTISK SHOPPING ER BLITT ENDA BEDRE

Det er sant – du kan utforske michaelkors.eu uten å ha en konto. Men hvorfor ikke gjøre det absolutt beste ut av shoppingopplevelsen? Ved å opprette en konto på michaelkors.eu kan du lagre informasjon om betaling, fakturering og frakt slik at det går enda lettere og raskere i nettbutikken. Du kan også holde oversikt over ordrehistorikken din, noe som er nyttig når du vil bestille noe om igjen eller trenger å dobbeltsjekke hva du ga bestevenninnen din til bursdagen hennes i fjor. Og det blir bedre: Med en registrert konto kan du også opprette og vedlikeholde en liste over favoritter, slik at din ønskeliste alltid bare er et klikk unna. Nyt shoppingen!

BETALINGSINFORMASJON

Ved å registrere deg på michaelkors.eu kan du lagre betalingsinformasjonen din på kontoen din. Viktig: Fakturaadressen må tilsvare nøyaktig den adressen banken har på deg.

ORDREHISTORIKK

Som registrert kontoinnehaver hos michaelkors.eu har du enkelt tilgang til ordrehistorikken din, både for kjøpene dine på michaelkors.eu og fra Michael Kors-butikker i Europa. Vær oppmerksom på at kun kjøp som er utført etter at du har opprettet en nettkonto, vil bli inkludert i listen.

Glemt passordet?

Hvis du har glemt passordet ditt hos michaelkors.eu, kan du klikke på «glemt passord»-lenken under påloggingsprosessen. Du vil bli bedt om å tilbakestille passordet ditt via en e-post som sendes til den e-postadressen som er registrert på kontoen din, eller ved å svare på ett eller flere sikkerhetsspørsmål. Hvis du velger å oppgi e-postadressen din, sender vi deg en e-post som inneholder en lenke til nettstedet vårt. Følg den for å opprette et nytt passord.

Du kan også kontakte kundeservice. . Kundeserviceteamet er tilgjengelig kl. 10–21 CET mandag til fredag og kl. 10–19 CET lørdag og søndag. Få passord her.

Sist oppdatert: 11.07.17