Informaţii cont

Înregistrarea unui cont şi administrarea acestuia
CUMPĂRĂTURILE LA SUPERLATIV

Este adevărat—puteţi explora michaelkors.eu fără a avea un cont. Dar de ce să nu transformaţi cumpărăturile în cea mai bună experienţă? Prin crearea unui cont pe michaelkors.eu vă puteţi salva informaţiile despre plată, facturare şi expediere pentru finalizarea mai simplă şi mai rapidă a comenzii pe site. De asemenea, puteţi ţine evidenţa istoricului cumpărăturilor, extrem de util atunci când doriţi să repetaţi comanda sau trebuie să verificaţi din nou cadoul făcut anul trecut de ziua celei mai bune prietene. Şi asta nu este totul: dacă aveţi un cont înregistrat, puteţi crea şi ţine o listă de Favorite, astfel că aveţi mereu la îndemână o listă de dorinţe. Cumpărături plăcute!

INFORMAŢII DESPRE PLATĂ

Dacă vă înregistraţi pe michaelkors.eu, puteţi salva în cont informaţiile legate de plăţi. Important: adresa dvs. de facturare trebuie să coincidă exact cu adresa depusă la dosarul de la bancă.

ITORICUL COMENZILOR

În calitate de titular al unui cont înregistrat pe michaelkors.eu, puteţi accesa cu uşurinţă istoricul cumpărăturilor atât pentru achiziţii făcute pe michaelkors.eu cât şi pentru achiziţii făcute în magazinele Michael Kors din Europa. Reţineţi faptul că numai achiziţiile făcute după crearea unui cont online vor fi incluse pe listă.

V-aţi uitat parola?

Dacă v-aţi uitat parola contului de pe michaelkors.eu, faceţi clic pe link-ul Am uitat parola în timpul procesului de autentificare. Veţi primi instrucţiuni pentru resetarea parolei printr-un e-mail trimis la adresa de e-mail înregistrată în cont sau răspunzând la una sau mai multe întrebări de securitate. Dacă optaţi pentru trimiterea adresei de e-mail, vă vom trimite un e-mail care conţine un link către site-ul nostru, pe care trebuie să îl urmaţi pentru a crea o parolă nouă.

De asemenea, puteţi intra în Contact cu un reprezentant de la Servicii pentru clienţi. Echipa noastră de la Servicii pentru clienţi este disponibilă între orele 10–19 CET de luni până vineri şi între 10–19 CET sâmbăta şi duminica. Recuperaţi parola aici.

Ultima actualizare: 16.10.19