Tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, hyväksymme palautuksen uusista, käyttämättömistä tuotteista, joissa on kiinnitettyinä alkuperäiset hinta- ja ostolaput sekä mukana alkuperäinen Michael Korsin palautuslomake. Palautetut tuotteet eivät saa olla pestyjä, käytettyjä tai muutettuja. Emme hyväksy palautuksia kasvomaskeista, uimapuvuista, alusvaatteista, koruista tai kauneudenhoitotuotteista, joiden hygieniasinetti on rikottu tai poistettu, emmekä mittatilaustyönä tehdyistä tuotteista (mukaanlukien tuotteet, joissa on nimikirjailu tai kaiverrus).

Tämä palautuskäytäntö ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi, mukaan lukien lakisääteinen peruutusoikeus tai lakisääteinen takuu.

Palautettujen tuotteiden maksu hyvitetään tilillesi samalla maksutavalla kuin millä se on vastaanotettu, paitsi tässä käytännössä toisin ilmoitetuissa tapauksissa. Saat sähköpostitse vahvistusviestin palautuksen käsittelyn päättymisestä.

Voit palauttaa tai vaihtaa verkkosivustossa www.michaelkors.eu tai myymälän myyntisovelluksessa ostetut tuotteet kahdella tavalla: postitse tai myymälässä. Kaikki verkkotilaukset tulee palauttaa tai vaihtaa 30 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Jos tilauksesi on toimitettu useassa erässä, palautus- ja vaihtoaikaa on 30 päivää viimeisen tilauserän vastaanottamisesta.

Vaihtoehto 1: postitse

Palauta tai vaihda tuotteet postitse noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. Täytä pyydetyt tiedot pakkauksessa olevaan palautuslomakkeeseen.
  2. Pakkaa tuotteet hyvin ja varmista, että kaikki palautuslomakkeen sivut ovat mukana. Käytä alkuperäistä pakkauslaatikkoa ja materiaaleja, mikäli suinkin mahdollista.
  3. Kiinnitä esitäytetty ja maksettu palautuslipuke palautuspakettiin.
  4. Postita palautuspaketti toimitusmaan postitoimistosta. Latviassa ja Liettuassa noudata palautustarrassa olevia ohjeita.
  5. Palautuksesi käsitellään enintään 14 päivän kuluessa. Tuote hyvitetään alkuperäiselle maksutavalle. Jos haluat vaihtaa tuotteen, tee uusi tilaus verkossa.
  6. Jos olet tehnyt tilauksen verkossa ja noutanut sen myymälästä, ota yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen europe.customerservice@michaelkors.com ja pyydä esimaksettu palautuslipuke.

Jos haluat palauttaa tuotteita Romaniassa, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja järjestä paketin nouto.

Sinä vastaat tilaamiesi tuotteiden asianmukaisesta pakkaamisesta, merkitsemisestä ja lähettämisestä Michael Korsin kustannuksella. Säilytä postituskuitti todisteena tuotteiden lähettämisestä. Huomaa, että mikäli valitset tuotteiden palauttamiseen toisen kuljetuspalvelun ja jätät käyttämättä valmiiksi maksetun palautuslipukkeen, vastaat itse palautuksen kustannuksista, ellei tuote ole viallinen.

Mikäli meille palautettu tuote on asiattomassa kunnossa, saatamme joutua lähettämään sen takaisin sinulle.

Jos olet kadottanut palautslomakkeen tai maksetun palautuslipukkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluun, jotta saat uuden sähköpostitse.

Vaihtoehto 2: myymälässä

Voit palauttaa tai vaihtaa michaelkors.eu-verkkosivustossa tai myymälän myyntisovelluksessa ostamasi tuotteet missä tahansa tilauksesi toimitusmaassa sijaitsevassa Michael Korsin myymälässä (paitsi varastomyymälöissä, sopimusmyymälöissä ja lentokenttämyymälöissä). Sinun täytyy esittää palautuslomake tai tilauksen lähetyksen vahvistusviesti palautuksen tai vaihdon yhteydessä. Huomaa, että tuotteen vaihtomahdollisuus riippuu myymälän varastotilanteesta. Jäljempänä mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta maksu palautetuista tuotteista hyvitetään tilillesi samalla maksutavalla kuin millä se on vastaanotettu. Saat sähköpostivahvistuksen palautuksen käsittelyn loppuun suorittamisesta.

Huomaa, että PayPalin kautta maksetut tilaukset, jotka palautetaan myymälään, voidaan hyvittää ainoastaan lahjakortilla. Jos haluat hyvityksen PayPal-tilillesi, sinun täytyy palauttaa tilaus postitse.

Klarnalla, avoimella laskulla tai suoraveloituksella tehtyjä ostoksia ei voi palauttaa myymälöihin. Ne voi palauttaa ainoastaan postitse.

Edellä olevat myymäläpalautusehdot koskevat myös tilauksia, jotka on tehty verkossa ja noudettu myymälästä.

LAHJAN PALAUTTAMINEN

Lahjan voi palauttaa postitse tai myymälään edellä kuvatulla tavalla, kun mukaan liitetään lahjakuitti tai alkuperäinen palautuslomake. Huomaa, että hyvitykset postitse palautetuista lahjoista voidaan toimittaa vain tilille, josta maksu tehtiin, ja samalla maksutavalla. Siksi suosittelemme, että lahjat palautetaan Michael Korsin Lifestyle-myymälään, jossa myyjämme vaihtavat tuotteen tai hyvittävät sen Michael Korsin lahjakortilla.

Jos haluat vaihtaa tuotteen postitse, ota yhteyttä asiakaspalveluun käyttäen näitä yhteystietoja

Viimeksi päivitetty: 10.11.2022