Visszaküldés és csere

A visszaküldésnek a Visszaküldés és csere szabályzatunk utasításai szerint kell történnie.

Ha bármilyen okból nem elégedett rendelésével, elfogadjuk az új, nem használt, eredeti címkékkel ellátott cikkek visszaküldését, ha azokhoz az eredeti Michael Kors visszaküldési űrlapot csatolja. A visszaküldött cikkek mosása, viselése vagy átalakítása tilos. Nem fogadunk el visszaküldésre arcmaszkot, fürdőruhát, fehérneműt, ékszert vagy szépségápolási cikkeket, ha a higiéniai plombát feltörték vagy eltávolították, illetve az egyedi megrendelésre gyártott vagy személyre szabott cikkeket (ideértve a monogrammal ellátott vagy gravírozott cikkeket) sem.

Ez a Visszaküldési szabályzat nem érinti azokat a törvényes jogokat, amelyek Önt az irányadó jog szerint esetleg megilletik, ideértve a törvényes elállási és szavatossági jogokat.

A visszaküldött cikk(ek)nél a visszatérítés az Ön számlájára történik ugyanabban a fizetési módban, amelyben a fizetés megtörtént, kivéve, ha itt másként nem szerepel. Kapni fog egy e-mailt, amely megerősíti a visszatérítés feldolgozásának befejezését. A michaelkors.eu oldalon vásárolt áru visszaküldésére két módon van lehetősége: postai úton vagy üzletben. Az online megrendelések postai vagy üzletben történő visszajuttatását vagy cseréjét a megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül kell elvégezni. Ha a megrendelése több szállítmányban érkezett, a 30 napot a megrendelésre vonatkozó utolsó szállítástól kell számítani.

1. lehetőség: Postai úton

  1. A visszaküldés megkezdéséhez válassza ki az alábbi táblázatból azt az országot, amelyben a rendelést leadta.
  2. Válassza ki a visszaküldeni kívánt cikk(ek)et.
  3. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a visszaküldés előkészítéséhez a raktárunkba történő visszaszállításra.
  4. Adja fel postán a visszaküldendő csomagot a szállítás helye szerinti országban.
  5. A visszaküldés feldolgozására legkésőbb 14 munkanapon belül sor kerül. A cikk árát az eredeti fizetési móddal visszafizetjük.

Litvániai, norvégiai vagy romániai visszaküldések esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a visszaküldés megszervezéséhez.

Kérjük, válassza ki a célra rendelt visszaküldési központot itt.

Ausztria

Hollandia

Belgium

Lengyelország

Cseh Köztársaság

Portugália

Dánia

Ír Köztársaság

Finnország

Svédország

Magyarország

Románia*

Lettország

Litvánia*

Luxemburg

Norvégia*

*Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a visszaküldés megszervezéséhez.

Az Ön feladata, hogy a terméket megfelelően becsomagolja, felcímkézze és részünkre a Michael Kors költségén visszaküldje. A postai feladás igazolását kérjük megőrizni, a szállítmány biztosítékaként. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben a bérmentesített visszaküldési címke helyett más futár- vagy szállítmányozási szolgáltatást vesz igénybe a cikk visszaküldéséhez, a visszaküldés költségei Önt terhelik, kivéve, ha a termék hibás vagy nem a megrendelésnek megfelelő volt.

Amennyiben a termék nem megfelelő állapotban érkezik meg hozzánk, előfordulhat, hogy azt visszaküldjük Önnek.

Amennyiben elvesztette a visszaküldési űrlapot vagy a bérmentesített címkét, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, amely e-mailben tudja ezeket pótolni.

2. lehetőség: Az üzletben

A visszaküldés megkezdéséhez válassza ki azt az országot, amelyben a rendelést leadta, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az üzletben történő visszavétel kezdeményezéséhez.

Kérjük, válassza ki a célra rendelt visszaküldési központot itt.

Ausztria

Hollandia

Belgium

Lengyelország

Cseh Köztársaság

Portugália

Dánia

Ír Köztársaság

Finnország

Svédország

Magyarország

Románia*

Lettország

Litvánia*

Luxemburg

Norvégia*

*Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a visszaküldés megszervezéséhez.

A michaelkors.eu oldalon vagy az üzletben elhelyezett értékesítési eszköz használatával vásárolt cikkeket visszaviheti vagy kicserélheti a megrendelés kiszállítási helye szerinti országban található bármelyik Michael Kors üzletben (az outletek, koncessziós vagy utazási kereskedelmi üzletek kivételével). A visszavételkor vagy kicseréléskor be kell mutatnia a visszaküldési űrlapot vagy a megrendelés elküldését igazoló e-mailt. Felhívjuk a figyelmét, hogy az üzletben történő kicserélés lehetősége az adott üzlet készletének függvényében áll fenn. Az alábbi kivételekkel a visszavitt cikk(ek) ellenértékének jóváírása ugyanolyan fizetési móddal történik az Ön számlájára, ahogy azt kaptuk. A visszavétel feldolgozásának befejeződéséről Önt e-mailben értesítjük.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a PayPallal fizetett azon rendelések esetében, amelyeket az üzletbe juttatnak vissza, a visszatérítés csak ajándékkártyára lehetséges. Ha a PayPal fiókjába szeretné kapni a visszatérítést, a rendelést postán kell visszaküldenie.

A Klarna általi, a még nem kifizetett számlájú vagy a közvetlen terheléssel történő vásárlásokat nem lehet visszaküldeni az üzletbe. Ezeket csak postai úton lehet visszaküldeni.

Az alábbi üzletbe történő visszaküldési szabályzatok azon rendelésekre is vonatkoznak, amelyeknél a terméket online vásárolta meg és az üzletben vette át.

AJÁNDÉK VISSZAKÜLDÉSE

Az ajándékokat postai úton vagy üzletben lehet visszaküldeni a fent írtak szerint, amennyiben azokat az ajándék nyugtája vagy az eredeti visszaküldési űrlap kíséri. Postai úton visszaküldött ajándékok esetében felhívjuk a figyelmet, hogy a visszatérítés csak az eredeti számlára történhet, ugyanolyan fizetési móddal, ahogyan azt kaptuk. Ezért javasoljuk, hogy az ajándékokat egy Michael Kors Lifestyle üzletbe vigye vissza, ahol munkatársaink segítséget tudnak nyújtani Önnek a cikk kicserélésében vagy a cikk árának Michael Kors ajándékkártyára való jóváírásában.

Ha postai cserét szeretne, kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal itt.

Utolsó frissítés: 2023. 11. 15.