Returneringspolitik i forbindelse med julegaver

Vi har udvidet vores returneringspolitik. Alle ordrer afgivet fra 12. november 2023 kan returneres online eller returneres eller byttes online i butik indtil 31. januar 2024.

Returnering og ombytning

Såfremt du ikke er tilfreds med din ordre, uanset grund, tager vi imod returnering af varer i ny, ubrugt stand med de oprindelige mærker på og sammen med en original returneringsblanket fra Michael Kors. Returnerede varer må ikke være vasket, brugt eller ændret. Vi godkender ikke returnering af ansigtsmasker, badetøj, undertøj, smykker eller skønhedsprodukter, hvor hygiejneforseglingen er brudt eller fjernet, eller af specialfremstillede (inklusive varer med monogram eller indgraverede varer).

Denne returneringspolitik berører ikke dine lovbestemte rettigheder, som du måtte have under gældende ret, herunder din lovbestemte fortrydelsesret eller din lovbestemte garanti.

Kreditering for den/de returnerede vare/varer vil blive refunderet til din konto med samme betalingsmetode, som den blev modtaget, medmindre andet er angivet heri. Du vil modtage en e-mail med bekræftelse af færdiggørelsen af returneringsprocessen.

Du har to muligheder for at returnere eller ombytte varer, som er købt online på www.michaelkors.eu eller i butikken ved hjælp af salgsværktøjet: pr. post eller i butikken. Alle returnerede varer og al ombytning af onlineordrer, det være sig pr. post eller i butikken, skal returneres inden 30 dage fra den dato, hvor du modtog din levering. Såfremt ordren afsendes i flere leverancer, har du 30 dage fra den dato, hvor du modtog den sidste levering til den pågældende ordre.

Mulighed 1: Pr. post

  1. For at starte din returnering skal du vælge det land, som din bestilling blev afgivet i, i skemaet nedenfor.
  2. Vælg den eller de varer, du vil returnere.
  3. Følg anvisningerne på skærmen for at gøre din returnering klar til forsendelse tilbage til vores lager.
  4. Send returpakken fra et posthus i leveringslandet.
  5. Din returnering vil blive behandlet inden for maks. 14 hverdage. Refundering af varen vil ske til den oprindelige betalingsmetode.

For returneringer i Litauen, Norge eller Rumænien bedes du kontakte Kundeservice for at aftale returnering.

Vælg dit dedikerede returcenter her.

Østrig

Holland

Belgien

Polen

Tjekkiet

Portugal

Danmark

Irland

Finland

Sverige

Ungarn

Rumænien*

Letland

Litauen*

Luxembourg

Norge*

*Kontakt venligst kundeservice for at aftale returnering.

Du er ansvarlig for forsvarligt at pakke, påsætte mærkat og afsende dit produkt til os på Michael Kors' regning. Du bedes beholde din kvittering for forsendelse som bevis for, at varerne er sendt. Bemærk, at såfremt du vælger en anden kurér eller forsendelsestjeneste til at returnere din vare i stedet for den forudbetalte returneringsblanket, (dog ikke i tilfælde af et defekt eller mangelfuldt produkt), er du ansvarlig for returneringsomkostningerne.

I tilfælde af, at en vare returneres til os i upassende stand, kan vi være nødsaget til at sende den tilbage til dig.

Skulle du have mistet returneringsblanketten eller den forudbetalte mærkat, bedes du kontakte kundeservice, som kan e-maile dig en ny.

Mulighed 2: I butikken

For at starte din returnering skal du vælge det land, som din ordre blev afgivet i, og følge anvisningerne på skærmen for at starte din returnering i butikken.

Vælg dit dedikerede returcenter her.

Østrig

Holland

Belgien

Polen

Tjekkiet

Portugal

Danmark

Irland

Finland

Sverige

Ungarn

Rumænien*

Letland

Litauen*

Luxembourg

Norge*

*Kontakt venligst kundeservice for at aftale returnering.

Du kan returnere eller ombytte varer, som er købt på michaelkors.eu, eller som er købt ved hjælp af salgsværktøjet i butikken, i en hvilken som helst Michael Kors-butik (dog ikke i outlets, rabatbutikker eller rejsedetailbutikker), som befinder sig i leveringslandet for din ordre. Du skal forevise din returneringsblanket eller din forsendelses-e-mail på tidspunktet for returneringen eller ombytningen. Bemærk, at ombytning i butikker er under forbehold af, at varen er på lager i den pågældende butik. Med forbehold for nedenstående undtagelser vil krediteringen for din returnerede vare/dine returnerede varer blive refunderet til din konto med samme betalingsform, som den blev modtaget. Du vil modtage en e-mail med bekræftelse af færdiggørelsen af returneringsprocessen.

Bemærk, at ordrer, der er betalt med PayPal, og som returneres i en butik, kun kan refunderes med et gavekort. Hvis du vil have tilbagebetalingen overført til din PayPal-konto, skal du returnere din ordre via post.

KKøb foretaget via Klarna, Open Invoice eller Direct Debit kan ikke returnes til butikken. De kan kun returneres med posten.

Ovenstående returneringspolitik gælder også for ordrer, der blev købt online og afhentet i en butik.

RETURNERING AF EN GAVE

Gaver kan returneres via post eller i butik som angivet ovenfor, såfremt en kvittering eller den originale returneringsblanket medfølger. For gaver, der returneres via post, kan tilbagebetalingen kun behandles for den originale konto med samme betalingsmetode, som den blev modtaget i. Vi anbefaler derfor, at gaver returneres til en Michael Kors Lifestyle-butik, hvor vores medarbejdere kan hjælpe dig med at bytte gaven eller give dig en kreditering i form af et Michael Kors-gavekort.

Såfremt du ønsker en ombytning via post, bedes du kontakte kundeservice med de oplysninger, du finder her.

Sidst opdateret: 15/11/2023