Fiókinformáció

Fiókjának regisztrálása és kezelése

A NAGYSZERŰ VÁSÁRLÁS MÉG NAGYSZERŰBB LETT

Igen, igaz – a michaelkors.eu portált fiók nélkül is felfedezheti. De miért ne hozná ki a legtöbbet vásárlási élményéből? Ha fiókot hoz létre a michaelkors.eu portálon, ott tárolhatja a fizetési, számlázási és szállítási információkat a weboldalon történő könnyebb és gyorsabb kijelentkezés érdekében. Nyomon követheti ezen felül a rendelési előzményeit, ami jól jön, ha szeretne újra rendelni, vagy még egyszer ellenőrizni, mit adott a legjobb barátnőjének ajándékba tavaly a születésnapjára. És még ennél is jobb: regisztrált fiókkal Kedvencek listákat is létre tud hozni és kezelni, így az Ön kívánságlistája mindig csak egy kattintásnyira van. Élvezetes vásárlást kívánunk!

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Ha regisztrál a michaelkors.eu portálon, fizetési információit a fiókjában tárolhatja. Fontos: az Ön számlázási címének pontosan meg kell egyeznie a bank által nyilvántartott címmel.

RENDELÉSI ELŐZMÉNYEK

A michaelkors.eu regisztrált fióktulajdonosaként könnyen elérheti rendelési előzményeit mind a michaelkors.eu portálon, mind a Michael Kors üzletekben Európa-szerte. Ügyeljen arra, hogy csak az online fiók létrehozását követően leadott megrendelések kerülnek a listára.

Elfelejtette jelszavát?

Ha elfelejtette michaelkors.eu ffiókjának jelszavát, kattintson a Forgot Password („Elfelejtett jelszó”) linkre a bejelentkezés során. A fiókjához regisztrált e-mail-címre küldött e-mailben útmutatást kap arra vonatkozóan, hogyan állíthatja vissza jelszavát. Az e-mailben egy portálunkra mutató linket küldünk Önnek, amelyet követve új jelszót állíthat be.

Továbbá Kapcsolatba léphet egy ügyfélszolgálati képviselővel. Itt állíthatja vissza jelszavát.

Utolsó frissítés: 2021. 06. 22.