Takuu- ja korjauskäytäntö

Tämä takuu koskee ainoastaan Euroopassa suoraan Michael Korsilta tehtyjä ostoksia. Muualta ostetut Michael Kors -tuotteet on vietävä alkuperäiseen ostopaikkaan. Mukaan on otettava kuitti.

KÄSILAUKUT, PIENIKOKOISET NAHKATUOTTEET JA TEKNISET TARVIKKEET (EI KELLOT)

Värin ja pintarakenteen vaihtelut ovat kauniin parkitun nahan arvostettuja ominaisuuksia. Ajan myötä nahka patinoituu ja saattaa tummentua ihon öljyjen ja suoran auringonvalon vaikutuksesta, mikä parantaa käsilaukun tai pienen nahkatuotteen luonnollista ulkonäköä. Lisätietoja käsilaukun tai pienen nahkatuotteen hoitamisesta on tuotteen hoito-ohjeissa.

Euroopasta ostetuilla käsilaukuilla, pienikokoisilla nahkatuotteilla ja teknisillä tarvikkeilla on kahden vuoden rajoitettu takuu ostopäivästä lukien (ostotosite vaaditaan).

Jos viallinen käsilaukku, pienikokoinen nahkatuote tai tekninen tarvike vaihdetaan, alkuperäistä tuotetta ei palauteta asiakkaalle.

Tämä takuu on lisäys lainmukaisiin oikeuksiisi eikä vaikuta niihin.

Ehdot ja rajoitukset

Takuu ei kata väriaineen siirtymisestä, vahingoista tai väärinkäytöstä tai minkäänlaisista Michael Korsin ulkopuolisen tahon suorittamista muutoksista, huolloista tai korjauksista johtuvia vahinkoja.

Huomaa, että asiakas vastaa kaikista kuluista, jotka aiheutuvat viallisen tuotteen lähettämisestä meille.

Matkalaukut

Euroopasta ostetuilla matkalaukuilla on kahden vuoden rajoitettu takuu toimituspäivästä lähtien (ostotosite vaaditaan). Jos viallinen matkalaukku vaihdetaan, alkuperäistä matkalaukkua ei palauteta asiakkaalle.

Tämä takuu on lisäys lainmukaisiin oikeuksiisi eikä vaikuta niihin

Ehdot ja poissulkemiset

Tämä takuu ei kata vahingoista tai väärinkäytöksistä johtuvia vaurioita.

Huomaa, että asiakas vastaa kaikista kuluista, jotka aiheutuvat viallisen tuotteen lähettämisestä meille.

JALKINEET

Euroopassa ostetuilla jalkineilla on kahden vuoden (tai sovellettavan lain vaatiessa pidempi) takuu vikojen varalta (ostotosite vaaditaan). Jos vialliset jalkineet vaihdetaan, alkuperäisiä jalkineita ei palauteta asiakkaalle.

Tämä takuu on lisäys lainmukaisiin oikeuksiisi eikä vaikuta niihin.

Jos haluat aloittaa käsilaukkuihin, pienikokoisiin nahkatuotteisiin, teknisiin tarvikkeisiin (ei kellot), matkalaukkuihin tai jalkineisiin liittyvän takuun piiriin kuuluvan reklamaation tekemisen, ota yhteyttä asiakaspalvelumme edustajiin.

KELLOT

Euroopassa ostetuilla kelloilla on kahden vuoden (tai sovellettavan lain vaatiessa pidempi) takuu (ostotosite vaaditaan). Koko takuuteksti on kellosi mukana olevassa takuuvihkossa.

Tämä takuu on lisäys lainmukaisiin oikeuksiisi eikä vaikuta niihin.

  • Euroopassa Michael Korsin omista myymälöistä tai Michael Korsin virallisesta eurooppalaisesta verkkosivustosta ostettuihin kelloihin liittyvissä takuukysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme edustajiin. Huomaa, että asiakas vastaa kaikista kuluista, jotka aiheutuvat viallisen tuotteen lähettämisestä meille.
  • Jos olet ostanut kellon Michael Kors -tuotteita myyvästä liikkeestä, palauta kello ostopaikkaan kuitin kanssa. Saat lisäohjeita myyjältä.

Takuu- tai korjauspalveluihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä kellojen ja korujen asiantuntijaamme tästä.

SILMÄLASIT

Euroopassa ostetuilla silmälaseilla on kahden vuoden (tai sovellettavan lain vaatiessa pidempi) rajoitettu takuu (ostotosite vaaditaan).

Tämä takuu on lisäys lainmukaisiin oikeuksiisi eikä vaikuta niihin.

Jos haluat tehdä tämän takuun piiriin kuuluvan reklamaation, ota yhteyttä asiakaspalvelumme edustajiin..

KORUT

Michael Korsin korut on valmistettu epäjaloista metalleista ja monista eri materiaaleista, kuten korukivistä ja nahasta. Levitä hajuvesi ja meikki iholle ennen korujen laittamista. Puhdista kukin koru pyyhkimällä se pehmeällä liinalla. Älä päästä koruja kostumaan, sillä se voi edistää niiden tummumista. Älä päästä nahkaa kosketuksiin veden kanssa. Suosittelemme, että säilytät koruja puhtaassa, kuivassa paikassa.

Euroopassa ostetuilla koruilla on kahden vuoden (tai sovellettavan lain vaatiessa pidempi) rajoitettu takuu (ostotosite vaaditaan). Mikäli koru osoittautuu sopimuksen vastaiseksi, vaihdamme sen ilmaiseksi samaan tai vastaavaan (asiakkaan valinnan mukaan) tuotteeseen.

Tämä takuu on lisäys lainmukaisiin oikeuksiisi eikä vaikuta niihin.

Jos haluat tehdä tämän takuun piiriin kuuluvan reklamaation, ota yhteyttä asiakaspalvelumme edustajiin.

Takuu- tai korjauspalveluihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä kellojen ja korujen asiantuntijaamme tästä.

STERLING-HOPEAKORUT

Michael Korsin sterling-hopeakoruilla on valmistajan vapaaehtoisesti tarjoama takuu. Se tarjoaa kuluttajansuojalainsäädännön ulkopuolisia oikeuksia mukaan lukien virheellisiin tuotteisiin liittyvät oikeudet. Michael Korsin rajoitetun takuun edut tarjotaan kuluttajansuojalainsäädännön lisäksi, ei sen sijaan.

Michael Korsin sterling-hopeakorujen takuun tarjoaa Fossil Group, Inc.* kahden (2) vuoden ajaksi alkuperäisestä ostopäivästä tämän takuun ehtojen mukaisesti. Michael Korsin sterling-hopeakorujen takuu kattaa materiaalit ja valmistusvirheet. Ostotodistukseksi vaaditaan kopio kuitista.

Takuun kattamat tuotteet korjataan (mikäli mahdollista) tai vaihdetaan uuteen ilman komponentti- ja työvoimakustannuksia, jos tuotteessa ilmenee normaalikäytössä materiaali- tai valmistusvirheitä.

Mikäli tuote vaihdetaan uuteen, Michael Kors ei voi taata, että saat tilalle täysin samanlaisen sterling-hopeakorun. Mikäli samanlaista tuotetta ei ole saatavilla, tarjoamme tilalle tuotteen, jonka arvo ja tyyli vastaavat alkuperäistä tuotetta. Vaihdossa saadun uuden sterling-hopeakorun takuu päättyy kahden (2) vuoden päästä tuotteen toimituspäivästä.

STERLING-HOPEAKORUJEN TAKUU EI KATA SEURAAVIA:

  • Vika, joka johtuu Michael Korsin tulkinnan mukaan virheellisestä käsittelystä, huolimattomuudesta, vahingosta, epäasianmukaisesta käytöstä, muokkaamisesta, korjausyrityksistä, laiminlyönnistä, hoito-ohjeissa tai osoitteessa services.fossilgroup.com annettujen neuvojen noudattamatta jättämisestä, normaalista kulumisesta tai tuotteen vanhenemisesta.
  • Tuotteet, joita ei ole ostettu valtuutetulta Michael Kors -jälleenmyyjältä (mukaan lukien valtuutetut verkkojälleenmyyjät), Michael Korsin myymälästä tai Michael Korsin viralliselta verkkosivustolta.

Edellä mainitut takuut ja oikeussuojakeinot ovat eksklusiivisia ja korvaavat kaikki muut nimenomaiset, implisiittiset tai lakisääteiset takuut tai ehdot koskien mitä tahansa asiaa mukaan lukien rajoituksetta takuut myyntikelpoisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, tarkkuudesta, tyydyttävästä laadusta, omistusoikeudesta ja loukkaamattomuudesta, joista Michael Kors on nimenomaisesti sanoutunut irti. Michael Kors ei ole vastuussa mistään satunnaisista, välillisistä, epäsuorista, erityisistä tai rangaistusluontoisista vahingoista tai vastuista, joita syntyy tämän tuotteen myynnistä tai käytöstä tai niihin liittyen, riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen, rikkomukseen (mukaan lukien laiminlyönti), tiukkaan tuotevastuuseen tai johonkin muuhun teoriaan, vaikka Michael Korsille olisi kerrottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta ja vaikka jonkin tässä määritetyistä rajoitetuista oikeussuojakeinoista ei katsottaisi täyttävän olennaista tarkoitustaan. Michael Korsin kokonaisvastuu tuotteen korvaamisen tai korjaamisen osalta rajoittuu tuotteen ostohintaan Michael Korsin harkinnan mukaan.

Joissakin maissa, osavaltioissa tai provinsseissa ei sallita oletettujen takuiden poissulkemista tai rajoittamista tai satunnaisten tai välillisten vahinkojen rajoittamista, joten edellä mainittuja rajoituksia ja poissulkemisia saatetaan soveltaa sinuun vain rajoitetusti. Kun oletettuja takuita ei voida poissulkea kokonaisuudessaan, ne rajoitetaan sovellettavan kirjallisen takuun voimassaoloaikaan. Tämä takuu antaa sinulle tietyt lailliset oikeudet; sinulla voi olla myös muita oikeuksia riippuen paikallisesta lainsäädännöstä. Tämä takuu ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

STERLING-HOPEAKORUJEN TAKUUKORJAUSPYYNNÖT:

Jos tuotteesi tarvitsee takuukorjausta, mene korjaussivustolle ja lähetä sterling-hopeakorusi, kopio ostotositteesta ja kuvaus ongelmasta lähimpään valtuutettuun kansainväliseen palvelukeskukseen sivuston ohjeiden mukaan.

Älä lähetä tuotetta alkuperäisessä pakkauksessa, sillä sitä ei palauteta. Michael Kors suosittelee, että vakuutat lähetyksen ja pakkaat sterling-hopeakorusi huolellisesti niin, että ne on suojattu kuljetuksen aikana. Michael Kors ei ole vastuussa lähetyksen aikana vaurioituvista tai katoavista tuotteista.

Jotta voit hyödyntää takuupalvelua, sinun on esitettävä hyväksyttävä ostotosite.

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, katso tästä kansainvälisten palvelukeskusten tiedot ja ota yhteyttä lähimpään keskukseen.

*901 South Central Expressway, Richardson, Texas 75080 USA

VÄÄRENNÖKSIÄ KOSKEVA VAROITUS

Michael Kors suhtautuu vakavasti immateriaalioikeuksiensa valvontaan, ja merkkisuojamme parissa työskentelevä tiimi pyrkii estämään väärennettyjen tuotteiden luvattoman valmistuksen ja myynnin. Jos tiedustelusi koskee tuotteiden todentamista, emme valitettavasti voi tarjota tuotteiden todentamiseen liittyvää ohjeistusta tai varmistusta. Väärennettyjen tuotteiden ostamisen välttämiseksi suosittelemme tuotteiden ostamista suoraan jostakin virallisista Michael Kors -verkkokauppasivustoista, Michael Korsin myymälöistä, hyvämaineisista tavarataloista tai hyvämaineisilta jälleenmyyjiltä tai verkkokauppiailta.

Ilmoita väärennetyistä tuotteista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen BrandProtection@michaelkors.com

Michael Kors (Sveitsi) GmbH

Viimeksi päivitetty: 24.5.2023