Szavatossági és javítási szabályzat

Ez a garancia csak az Európában közvetlenül a Michael Kors vállalattól történő vásárlásokra vonatkozik. Más forrástól vásárolt Michael Kors termékek esetében térjen vissza az eredeti vásárlás helyére a számlával együtt.

KÉZITÁSKÁK, APRÓ BŐRÁRUK ÉS TECH KIEGÉSZÍTŐK (KARÓRÁK KIVÉTELÉVEL)

A színbeli és felületi egyenetlenség a gyönyörű cserzett bőr értékes jellemzője. Idővel a bőr patinát kap, és sötétebb árnyalatúvá is válhat az Ön bőréből származó olajok és a közvetlen napfény hatására, tovább fokozva a kézitáska vagy az apró bőráru természetes megjelenését. Olvassa el termékápolási útmutatónkat, és tudjon meg többet a kézitáska vagy az apró bőráru ápolásáról.

Az Európában vásárolt kézitáskákat, apró bőrárukat és tech kiegészítőket az eredeti átvétel dátumától számított két éves korlátozott szavatosság védi (a vásárlás igazolása szükséges).

Ha a nem megfelelő kézitáska, apró bőráru vagy tech kiegészítő kicserélésére kerül sor, az eredeti árut nem juttatjuk vissza a vásárlónak.

A jelen szavatosság többletjogokat biztosít az Ön jogszabályokban biztosított jogaihoz képest, és azokat nem érinti.

Feltételek és kizárások

A szavatosság nem vonatkozik festékanyag átkenődéséből, balesetekből vagy rendeltetésellenes használatból, illetve nem a Michael Kors által végzett bármely módosításból vagy javításból származó károsodásokra.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ügyfél felelős a hibás terméknek hozzánk történő eljuttatásával kapcsolatos bármely költségért.

Utazótáska

Az Európában vásárolt utazótáskákra a számla eredeti dátumától számítva két éves korlátozott szavatosság vonatkozik (a vásárlás igazolása szükséges). Ha a nem megfelelő utazótáska kicserélésére kerül sor, az eredeti árut nem juttatjuk vissza a vásárlónak.

A jelen szavatosság többletjogokat biztosít az Ön jogszabályokban biztosított jogaihoz képest, és azokat nem érinti.

Feltételek és kizárások

Ez a szavatosság nem terjed ki a balesetekből vagy a rendeltetésellenes használatból származó károsodásokra

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ügyfél felelős a hibás terméknek hozzánk történő eljuttatásával kapcsolatos bármely költségért.

LÁBBELIK

Az Európában vásárolt lábbeliket hiba esetén két éves (vagy az alkalmazandó jog által előírt hosszabb időtartamú) szavatosság védi (a vásárlás igazolása szükséges). Ha a nem megfelelő lábbeli kicserélésére kerül sor, az eredeti árut nem juttatjuk vissza a vásárlónak.

A jelen szavatosság többletjogokat biztosít az Ön jogszabályokban biztosított jogaihoz képest, és azokat nem érinti.

Ha igényt szeretne bejelenteni a jelen szavatosság alapján kézitáskák, kisméretű bőráruk, műszaki kiegészítők (kivéve az órákat), poggyászok és lábbelik vonatkozásában, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálati csapatunk képviselőivel.

KARÓRÁK

Az Európában vásárolt karórákat két éves (vagy az alkalmazandó jog által előírt hosszabb időtartamú) szavatosság védi (a vásárlás igazolása szükséges). Kérjük, olvassa el a szavatosságra vonatkozó teljes szövegrészt a karórával együtt kapott szavatossági füzetben.

A jelen szavatosság többletjogokat biztosít az Ön jogszabályokban biztosított jogaihoz képest, és azokat nem érinti.

  • Az Európában található független Michael Kors üzletekben vagy az Európában található hivatalos Michael Kors weboldalak útján vásárolt karórák esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálati csapatunk képviselőivel. Felhívjuk a figyelmet, hogy az ügyfél felelős a hibás terméknek hozzánk történő eljuttatásával kapcsolatos bármely költségért.
  • Michael Kors bizományos útján vásárolt karórák esetén kérjük, juttassa vissza az árut a vásárlás helyére a bizonylattal együtt, és a bizományos az Ön segítségére lesz.

Garanciális vagy javítási szolgáltatásokkal kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot óra- és ékszerszakértőnkkel itt.

SZEMÜVEGEK

Az Európában vásárolt szemüvegeket két éves (vagy az alkalmazandó jog által előírt hosszabb időtartamú) korlátozott szavatosság védi (a vásárlás igazolása szükséges).

A jelen szavatosság többletjogokat biztosít az Ön jogszabályokban biztosított jogaihoz képest, és azokat nem érinti.

Ha igényt szeretne bejelenteni a jelen szavatosság alapján, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati csapatunk képviselőivel.

ÉKSZEREK

A Michael Kors ékszerek nem nemesfémekből készülnek, különféle elemekkel – például féldrágakövekkel és bőrrel – kombinálva. A parfümöt és kozmetikumokat az ékszerek felhelyezése előtt alkalmazza. Az ékszerek megtisztításához törölje meg őket puha kendővel. Az ékszereket tartsa távol a nedvességtől, mivel az homályosodást okozhat. Ne tegye ki a bőrt víz hatásának. Javasoljuk, hogy az ékszereket tiszta, száraz helyen tartsa.

Az Európában vásárolt ékszereket két éves (vagy az alkalmazandó jog által előírt hosszabb időtartamú) korlátozott szavatosság védi (a vásárlás igazolása szükséges). Ha bebizonyosodik, hogy az ékszer nem felel meg a szerződésnek, az árut mi ugyanolyan (vagy a vásárló választása szerint) összehasonlítható termékre ingyenesen kicseréljük.

A jelen szavatosság többletjogokat biztosít az Ön jogszabályokban biztosított jogaihoz képest, és azokat nem érinti.

Ha igényt szeretne bejelenteni a jelen szavatosság alapján, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati csapatunk képviselőivel.

Garanciális vagy javítási szolgáltatásokkal kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot óra- és ékszerszakértőnkkel itt.

STERLING EZÜST ÉKSZEREK

A Michael Kors sterling ezüst ékszerekre vonatkozó szavatosság egy önkéntes gyártói szavatosság. A fogyasztói jogszabályoktól független jogokat biztosít, ideértve, de nem kizárólagosan, a nem megfelelő árukra vonatkozókat. A Michael Kors korlátozott szavatossága által nyújtott előnyök kiegészítik, nem pedig helyettesítik a fogyasztói jogszabályok által biztosított jogokat.

A Michael Kors sterling ezüst ékszerek szavatosságát a Fossil Group, Inc.* biztosítja a megvásárlás eredeti dátumától számítva két (2) évig, minden esetben a jelen szavatosság feltételeinek megfelelően. A Michael Kors sterling ezüst ékszerekre vonatkozó szavatosságba beletartoznak mind az anyagi, mind a gyártással kapcsolatos hibák. A vásárlás igazolásához szükség van a számla egy példányára.

Amennyiben megbizonyosodunk a termék anyagi vagy gyártásával kapcsolatos meghibásodásáról rendeltetésszerű használat mellett, sor kerül az adott termékek megjavítására (amennyiben lehetséges) vagy kicserélésére az alkatrészekre vonatkozó és a munkavégzési díjak felszámítása nélkül.

A termék kicserélése esetén a Michael Kors nem tudja garantálni, hogy ugyanazt a sterling ezüst ékszert fogja megkapni. Ha a darab nem érhető el, azonos értékű és hasonló stílusú darabbal cserélik ki. A csere sterling ezüst ékszerre vonatkozó szavatosság a cseredarab átvételétől számított két (2) év múlva jár le.

span class="mk-policy-underline">A STERLING EZÜST ÉKSZERRE VONATKOZÓ SZAVATOSSÁG NEM FOGLALJA MAGÁBA A KÖVETKEZŐKET:

  • A Michael Kors megítélése szerint a helytelen bánásmód, odafigyelés hiánya, balesetek, nem megfelelő használat, átalakítás, javítási kísérlet, gondatlanság, az ékszer megvásárlás utáni kezeléséről szóló útmutatásban vagy a services.fossilgroup.com webhelyen megadott tanácsokban foglaltak be nem tartása miatt történt károk, normál kopás vagy elhasználódás.
  • Termékek, amelyeket nem hivatalos Michael Kors viszonteladóktól (beleértve a hivatalos online kiskereskedőket), a Michael Kors kiskereskedelmi üzletekben vagy a Michael Kors hivatalos weboldalán vásároltak meg.

A fenti szavatosságok és jogorvoslatok kizárólagosak, és helyettesítenek minden egyéb szavatosságot, illetve feltételt, legyen az kifejezett, hallgatólagos vagy törvényben foglalt, mindenre vonatkozóan, ideértve, korlátozások nélkül, az értékesíthetőségre, egy adott célra való alkalmasságra, pontosságra, kielégítő minőségre, tulajdonjogra és nemleges megállapításra vonatkozó szavatosságokat, amelyeket a Michael Kors kifejezetten elutasít. A Michael Kors nem felelős az olyan véletlen, következményes, közvetett, különleges vagy büntető károkért vagy bármilyen kötelezettségért, amely az adott termék eladása vagy használata miatt vagy azzal kapcsolatban merül fel, akár szerződésen, károkozáson (beleértve a gondatlanságot), szigorú termékfelelősségen vagy bármi máson alapul, akkor se, ha a Michael Kors vállalatot tájékoztatták az ilyen károk lehetőségéről, továbbá abban az esetben sem, ha a jelen leírásban meghatározott bármely korlátozott jogorvoslat nem teljesíti alapvető célját. A Michael Kors teljes felelőssége a termék kifizetett árának megfelelő árucserére vagy -javításra korlátozódik, a Michael Kors kizárólagos megítélése szerint.

Egyes országok, államok vagy tartományok nem engedik meg a hallgatólagos szavatosságok kizárását vagy korlátozását, illetve a véletlen vagy következményes károk korlátozását, így a fenti korlátozások és kizárások lehet, hogy az Ön esetében korlátozottan alkalmazhatóak. Ha a hallgatólagos szavatosság nem zárható ki teljes egészében, akkor az az alkalmazandó írásbeli szavatosság időtartamára korlátozódik. Ez a szavatosság bizonyos törvényi jogokat biztosít Önnek; más jogokkal is rendelkezhet, amelyek a helyi törvényektől függően változhatnak. A törvényben rögzített jogait ez nem érinti.

A STERLING EZÜST ÉKSZERRE VONATKOZÓ SZAVATOSSÁGBA TARTOZÓ JAVÍTÁS IGÉNYLÉSE:

Amennyiben a szavatosságba tartozó javításra van szüksége, kérjük, látogasson el a javítási oldalra, és az útmutatást követve küldje be sterling ezüst ékszerét, a vásárláskor kapott számla másolatát és a probléma leírását az Önhöz legközelebbi hivatalos nemzetközi szervizközpontba.

Ne küldjön eredeti csomagolást, mivel az nem lesz visszaküldve. A Michael Kors kiemelten javasolja, hogy gondoskodjon a csomag biztosításáról és a sterling ezüst ékszer megfelelő védelméről a szállítás során. A Michael Kors nem vállal felelősséget azért, ha a termék a szállítás során elveszik vagy megsérül.

A jelen szavatosság igénybevételére csak a vásárlást igazoló érvényes dokumentum bemutatása esetén jogosult.

Amennyiben nem az Egyesült Államokban tartózkodik, kattintson ide a nemzetközi szervizközpontok listájának megtekintéséhez, és vegye fel az Önhöz legközelebbi szervizközponttal a kapcsolatot.

*901 South Central Expressway, Richardson, Texas 75080 USA

FIGYELMEZTETÉS HAMISÍTVÁNYOKRA

A Michael Kors komolyan veszi a szellemi tulajdonjogai érvényesítését, és márkavédelmi csapatunk nagy erőkkel harcol az engedély nélküli gyártás, valamint a hamis termékek értékesítése ellen. Ha kérése termékhitelesítéssel kapcsolatos, sajnos nem tudunk termékhitelesítési útmutatót vagy hitelesség-ellenőrzést biztosítani. A hamisított termékek vásárlása kockázatának elkerülése érdekében javasoljuk, hogy közvetlenül hivatalos Michael Kors webáruházakból, Michael Kors kiskereskedelmi üzletekből vagy közismerten jó hírnevű nagyáruházból, szakosodott kereskedőtől vagy elektronikus kereskedőtől vásároljon.

A hamisítványok bejelentése érdekében küldjön e-mailt a BrandProtection@michaelkors.com címre.

Michael Kors (Svájc) GmbH

Utolsó frissítés: 24.5.2023