Garantie- en reparatiebeleid

Deze garantie is uitsluitend van toepassing op aankopen in Europa die rechtstreeks bij Michael Kors zijn gedaan. Michael Kors-producten die bij een andere bron zijn gekocht, dienen met de bon naar de oorspronkelijke aankooplocatie worden gebracht.

HANDTASSEN, KLEIN LEDEREN ARTIKELEN EN ELEKTRONISCHE ACCESSOIRES (MET UITZONDERING VAN HORLOGES)

Variaties in kleur en textuur zijn de gewaardeerde kenmerken van prachtig gelooid leer. In de loop der tijd krijgt leer een bepaalde glans en kan het door de oliën in uw huid en door direct zonlicht ook donkerder worden. Dit versterkt de toch al natuurlijke look van uw handtas of klein lederen artikel. Zie onze richtlijnen voor productverzorging voor meer informatie over het verzorgen van uw handtas of klein lederen artikel.

Handtassen, kleine leren artikelen en elektronische accessoires die in Europa zijn gekocht, hebben een beperkte garantie van twee jaar vanaf de oorspronkelijke datum van het betaalbewijs (bewijs van aankoop verplicht).

Als een ondeugdelijke handtas, klein leren artikel of elektronisch accessoire wordt vervangen, zal het oorspronkelijke artikel niet aan de klant worden geretourneerd.

Deze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten en vormt er geen inbreuk op.

Voorwaarden en uitsluitingen

De garantie dekt geen schade door afgeven van kleurstoffen, ongelukken of verkeerd gebruik, of door enig(e) wijziging, onderhoud of reparatie dat/die niet door Michael Kors is uitgevoerd.

Houd er rekening mee dat de klant zelf verantwoordelijk is voor de kosten van verzending van het ondeugdelijke product naar ons.

BAGAGE

Bagage die in Europa is gekocht, heeft een beperkte garantie van twee jaar vanaf de oorspronkelijke datum van het betaalbewijs (bewijs van aankoop verplicht). Als ondeugdelijke bagage wordt vervangen, zal het oorspronkelijke artikel niet aan de klant worden geretourneerd.

Deze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten en vormt er geen inbreuk op.

Voorwaarden en uitsluitingen

Deze garantie dekt geen schade als gevolg van ongevallen of misbruik.

Houd er rekening mee dat de klant zelf verantwoordelijk is voor de kosten van verzending van het ondeugdelijke product naar ons.

SCHOEISEL

In Europa aangeschaft schoeisel heeft een tweejarige garantie (of langer, indien dit verplicht wordt gesteld onder toepasselijke wetgeving) tegen defecten. Hiervoor is een aankoopbewijs verplicht. Als ondeugdelijk schoeisel wordt vervangen, zullen de oorspronkelijke artikelen niet aan de klant worden geretourneerd.

Deze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten en vormt er geen inbreuk op.

Om een garantieclaim in te dienen met betrekking tot handtassen, kleine lederen artikelen, elektronische accessoires (met uitzondering van horloges), bagage en schoenen, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice.

HORLOGES

In Europa aangeschafte sieraden hebben een beperkte tweejarige garantie (of langer, indien dit verplicht wordt gesteld onder toepasselijke wetgeving). Hiervoor is een aankoopbewijs verplicht. Zie de volledige garantietekst in het garantieboekje bij uw horloge.

Deze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten en vormt er geen inbreuk op.

  • Voor horloges gekocht bij zelfstandige Michael Kors-winkels in Europa of bij officiële Europese Michael Kors-websites, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de wijze contact met ons op, of u stuurt een e-mail naar medewerkers van de klantenservice. Houd er rekening mee dat de klant zelf verantwoordelijk is voor de kosten van verzending van het ondeugdelijke product naar ons.
  • Als u het horloge bij een andere winkel heeft gekocht, gaat u met de bon naar die winkel. De betreffende winkel kan u dan verder helpen.

Neem hier contact op met onze horloge- en sieradenspecialist voor garantie of reparatie.

BRILLEN

In Europa aangeschafte brillen hebben een beperkte tweejarige garantie (of langer, indien dit verplicht wordt gesteld onder toepasselijke wetgeving). Hiervoor is een aankoopbewijs verplicht.

Deze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten en vormt er geen inbreuk op.

Om aanspraak te maken op deze garantie kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice

SIERADEN

Sieraden van Michael Kors zijn gemaakt van niet-edelmetaal, in combinatie met verschillende elementen, waaronder halfedelstenen en leer. Breng parfum en cosmetica aan vóórdat u uw sieraden omdoet. Reinig sieraden met een zachte doek. Houd uw sieraden uit de buurt van vocht, dit kan glansverlies veroorzaken. Stel leer niet bloot aan water. Wij bevelen aan om uw sieraden op een schone, droge plaats te bewaren.

In Europa aangeschafte sieraden hebben een beperkte tweejarige garantie (of langer, indien dit verplicht wordt gesteld onder toepasselijke wetgeving). Hiervoor is een aankoopbewijs verplicht. De sieraden worden gerepareerd of kosteloos vervangen door hetzelfde of (naar keuze van de klant) een vergelijkbaar product, als blijkt dat hij niet in overeenstemming is met de overeenkomst.

Deze garantie is een aanvulling op uw wettelijke rechten en vormt er geen inbreuk op.

Om aanspraak te maken op deze garantie kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice

Neem hier contact op met onze horloge- en sieradenspecialist voor garantie of reparatie.

STERLING ZILVEREN SIERADEN

De Michael Kors garantie op sterling zilveren sieraden is een vrijwillige fabrieksgarantie. Deze biedt rechten die los staan van het consumentenrecht, inclusief maar niet beperkt tot rechten met betrekking tot niet-conforme goederen. De voordelen van de beperkte garantie van Michael Kors zijn een aanvulling op het consumentenrecht, niet een vervanging

Uw sterling zilveren sieraden van Michael Kors worden gegarandeerd door Fossil Group, Inc. * voor een periode van twee (2) jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum, steeds onder de voorwaarden van deze garantie. De Michael Kors garantie op sterling zilver sieraden dekt materiaal- en fabricagefouten. Een kopie van het aankoopbewijs is vereist als bewijs van aankoop.

Gedekte stukken worden gerepareerd (indien mogelijk) of vervangen zonder onderdeel- en materiaalkosten als het artikel bij normaal gebruik defect blijkt te zijn als gevolg van materiaal of vakmanschap.

In geval van vervanging kan Michael Kors niet garanderen dat u hetzelfde sterling zilveren sieraad ontvangt. Als uw artikel niet beschikbaar is, wordt uw artikel door een vergelijkbaar artikel van gelijke waarde en vergelijkbare stijl vervangen. De garantie voor het vervangende sieraad van sterlingzilver eindigt twee (2) jaar vanaf de datum waarop het vervangende artikel is ontvangen.

DE GARANTIE OP SIERADEN VAN STERLINGZILVER DEKT GEEN:

  • Schade die naar de mening van Michael Kors het gevolg is van onjuist gebruik, gebrek aan zorg, ongevallen, ongepast gebruik, aanpassing, poging tot reparatie, nalatigheid of het niet opvolgen van het advies uit uw nazorgboekje of op services.fossilgroup.com, normale slijtage of veroudering.
  • Producten die niet zijn gekocht bij een geautoriseerde Michael Kors-verkoper (inclusief geautoriseerde online winkels), Michael Kors-winkel of de officiële website van Michael Kors.

De bovenstaande garanties en remedies zijn exclusief en vervangen alle andere garanties, voorwaarden of bepalingen, uitdrukkelijk, impliciet of wettelijk, met betrekking tot welke situatie dan ook, inclusief, zonder beperking, garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, nauwkeurigheid, bevredigende kwaliteit, titel en niet-inbreuk; deze worden allemaal uitdrukkelijk door Michael Kors afgewezen. Michael Kors is niet aansprakelijk voor incidentele schade, gevolgschade, indirecte, speciale of bijkomende schade of aansprakelijkheid van welke aard dan ook die voortvloeit uit of verband houdt met de verkoop of het gebruik van dit product, hetzij op basis van contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), strikte productaansprakelijkheid of enige andere theorie, zelfs als Michael Kors op de hoogte is gebracht van de mogelijkheid van dergelijke schade en zelfs als een hierin gespecificeerde beperkte remedie wordt geacht te hebben gefaald in zijn essentiële doel. De volledige aansprakelijkheid van Michael Kors is beperkt tot vervanging of reparatie van de betaalde koopprijs, geheel naar keuze van Michael Kors.

Sommige landen, staten of provincies staan de uitsluiting of beperking van impliciete garanties of de beperking van incidentele of gevolgschade niet toe, zodat de bovenstaande beperkingen en uitsluitingen beperkt op u van toepassing kunnen zijn. Wanneer geïmpliceerde garanties niet volledig kunnen worden uitgesloten, zijn ze beperkt tot de duur van de toepasselijke schriftelijke garantie. Deze garantie geeft u specifieke wettelijke rechten; u heeft mogelijk andere rechten die kunnen variëren afhankelijk van de lokale wetgeving. Uw wettelijke rechten worden niet beïnvloed.

AANVRAAG VAN REPARATIE ONDER GARANTIE OP SIERADEN VAN STERLINGZILVER:

Als u werkzaamheden onder garantie nodig heeft, bezoek dan de reparatie-website en volg de instructies om uw sieraden van sterlingzilver, een kopie van uw aankoopbon en een beschrijving van het probleem naar het dichtstbijzijnde erkende internationale servicecentrum te sturen.

Stuur geen originele verpakking, deze wordt niet geretourneerd. Michael Kors beveelt ten zeerste aan om uw pakket te verzekeren en de sieraden van sterlingzilver afdoende te beschermen tijdens de verzending. Michael Kors is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending.

U moet een geldig aankoopbewijs overleggen om recht te hebben op deze garantie.

Als u zich niet in de VS bevindt, klik dan hier voor een lijst met internationale servicecentra en neem contact op met het dichtstbijzijnde servicecentrum.

* 901 South Central Expressway, Richardson, Texas 75080 VS

WAARSCHUWING BETREFFENDE NAMAAK

Michael Kors neemt de handhaving van onze intellectuele eigendomsrechten serieus en ons team voor merkbescherming zet zich in om de ongeautoriseerde productie en verkoop van namaakproducten tegen te gaan. Als uw vraag betrekking heeft op de echtheid van het product, kunnen wij u helaas geen advies of garantie geven Om het risico te vermijden dat u namaakproducten koopt, raden we u aan om rechtstreeks aankopen te doen op officiële Michael Kors-websites, in een officiële Michael Kors-winkel of een erkend warenhuis, of bij een speciaalzaak of internetaanbieder waarvan u weet dat deze betrouwbaar is.

Om namaak te melden, stuurt u een e-mail naar BrandProtection@michaelkors.com

Michael Kors (Switzerland) GmbH

Laatst bijgewerkt: 24.5.2023