Politica privind garanţia şi reparaţiile

Prezenta garanţie este valabilă numai pentru achiziţiile efectuate în Europa direct în magazinele Michael Kors. Pentru produsele Michael Kors achiziţionate din altă sursă, reveniţi în locul de unde le-aţi cumpărat iniţial cu bonul fiscal pentru asistenţă.

GENŢI, ARTICOLE MICI DE PIELE ŞI ACCESORII TEHNOLOGICE (FĂRĂ CEASURI)

Variaţiile de culoare şi textură sunt caracteristicile preţuite ale pielii tăbăcite. În timp, pielea va căpăta o patină şi se poate închide la culoare din cauza uleiurilor de pe piele şi a luminii directe a soarelui, intensificând aspectul natural al genţii sau al articolului mic de piele. Consultaţi Ghidul nostru de îngrijire a produselor pentru informaţii suplimentare despre îngrijirea genţii sau a articolului mic de piele.

Genţile, articolele mici de piele şi accesoriile tehnologice achiziţionate în Europa sunt protejate de la data iniţială a recepţionării lor printr-o garanţie limitată de doi ani (este necesară dovada achiziţiei).

Dacă se înlocuieşte o geantă, un articol mic de piele sau un accesoriu tehnologic neconform, articolul original nu va fi returnat clientului.

Această garanţie se adaugă la drepturile dvs. conform legii şi nu aduce atingere acestora.

Condiţii şi excluderi

Garanţia nu acoperă daunele care rezultă din transferul culorii, accidente sau utilizare neadecvată sau ca urmare a oricărei modificări, întreţineri sau reparaţii efectuate de orice altă parte diferită de Michael Kors.

Reţineţi că clientul este responsabil pentru orice costuri asociate cu expedierea de produse defecte către noi..

BAGAJE

Bagajele achiziţionate în Europa sunt protejate începând cu data iniţială a primirii printr-o garanţie limitată de doi ani (este necesară prezentarea dovezii achiziţiei). Dacă se înlocuieşte un bagaj neconform, articolul original nu va fi returnat clientului.

Această garanţie se adaugă la drepturile dvs. conform legii şi nu aduce atingere acestora.

Condiţii şi excluderi

Această garanţie nu acoperă daunele rezultate din accidente sau utilizare necorespunzătoare.

Reţineţi că clientul este responsabil pentru orice costuri asociate cu expedierea de produse defecte către noi.

ÎNCĂLŢĂMINTE

Încălţămintea achiziţionată în Europa este protejată împotriva defectelor printr-o garanţie de doi ani (sau o perioadă mai lungă dacă legea aplicabilă o cere) (este necesară dovada achiziţiei). Dacă se înlocuieşte încălţăminte neconformă, articolele originale nu vor fi returnate clientului.

Această garanţie se adaugă la drepturile dvs. conform legii şi nu aduce atingere acestora.

Pentru a iniția o pretenţie în baza acestei garanţii referitoare la genţi de mână, articole mici de piele, accesorii tehnologice (fără ceasuri), bagaje şi încălţăminte, contactaţi reprezentanţii echipei Serviciului de relaţii cu clienţii.

CEASURI

Ceasurile achiziţionate în Europa sunt protejate printr-o garanţie de doi ani (sau o perioadă mai lungă dacă legea aplicabilă o cere) (este necesară dovada achiziţiei). Consultaţi textul complet al garanţiei din broşura cu garanţia livrată împreună cu ceasul.

Această garanţie se adaugă la drepturile dvs. conform legii şi nu aduce atingere acestora.

  • Pentru ceasurile achiziţionate de la magazinele independente Michael Kors din Europa sau prin intermediul site-urilor web oficiale ale Michael Kors din Europa, contactaţi reprezentanţii e chipei Serviciului de relaţii cu clienţii. Reţineţi că clientul este responsabil pentru orice costuri asociate cu expedierea de produse defecte către noi.
  • În cazul ceasurilor achiziţionate prin intermediul unui magazin en-gros Michael Kors, returnaţi către locul unde aţi făcut achiziţia împreună cu chitanţa şi magazinul en-gros vă va sprijini în acest demers.

Pentru servicii de garanţie sau reparaţii, contactaţi specialistul nostru în ceasuri şi bijuterii aici.

OCHELARI

Ochelarii achiziţionaţi în Europa sunt protejaţi printr-o garanţie de doi ani (sau o perioadă mai lungă dacă legea aplicabilă o cere) (este necesară dovada achiziţiei).

Această garanţie se adaugă la drepturile dvs. conform legii şi nu aduce atingere acestora.

Pentru a formula o pretenţie în baza acestei garanţii, contactaţi reprezentanţii echipei Serviciului de relaţii cu clienţii..

BIJUTERII

Bijuteriile Michael Kors sunt realizate din metale nepreţioase combinate cu diverse elemente care includ pietre semipreţioase şi piele. Aplicaţi parfumul şi produsele cosmetice înainte de a vă pune bijuteriile. Pentru a curăţa fiecare bijuterie, ştergeţi cu o lavetă moale. Păstraţi bijuteriile ferite de umezeală deoarece aceasta favorizează oxidarea. Nu expuneţi pielea la apă. Vă recomandăm să păstraţi bijuteriile într-un loc uscat şi curat.

Bijuteriile achiziţionate în Europa sunt protejate printr-o garanţie de doi ani (sau o perioadă mai lungă dacă legea aplicabilă o cere) (este necesară dovada achiziţiei). Dacă se dovedeşte că bijuteriile nu sunt conform contractului, vom înlocui articolul cu acelaşi articol sau cu un produs comparabil (conform alegerii clientului), în mod gratuit.

Această garanţie se adaugă la drepturile dvs. conform legii şi nu aduce atingere acestora.

Pentru a formula o pretenţie în baza acestei garanţii, contactaţi reprezentanţii echipei Serviciului de relaţii cu clienţii..

Pentru servicii de garanţie sau reparaţii, contactaţi specialistul nostru în ceasuri şi bijuterii aici.

BIJUTERII DIN ARGINT STERLIN

Garanţia pentru bijuterii din argint sterlin Michael Kors este o garanţie voluntară a producătorului. Aceasta conferă drepturi separate de drepturile conferite în temeiul legii privind protecţia consumatorilor, incluzând dar fără a se limita la cele ce vizează bunurile neconforme. Beneficiile oferite de garanţia limitată Michael Kors se adaugă la drepturile conferite de legea privind protecţia consumatorilor şi nu le înlocuiesc pe acestea.

Bijuteriile din argint sterlin Michael Kors sunt garantate de Fossil Group, Inc.* pentru o perioadă de doi (2) ani de la data iniţială a achiziţiei, în fiecare caz în parte în temeiul termenilor şi condiţiilor acestei garanţii. Garanţia pentru bijuteriile din argint sterlin Michael Kors acoperă materialele şi defecţiunile de fabricaţie. O copie a chitanţei este necesară ca dovadă a achiziţiei.

Piesele acoperite vor fi reparate (dacă acest lucru este fezabil) sau înlocuite fără taxe de lucru sau pentru componente dacă se dovedeşte că piesa prezintă un defect de material sau manoperă în condiţii normale de utilizare.

În caz de înlocuire, Michael Kors nu poate garanta că veţi primi aceeaşi bijuterie din argint sterlin. Dacă articolul dvs. nu este disponibil, veţi primi la schimb un articol comparabil cu aceeaşi valoare şi stil similar. Garanţia pentru bijuteria din argint sterlin înlocuitoare expiră în termen de doi (2) ani de la data primii articolului înlocuitor.

GARANŢIA PENTRU BIJUTERII DIN ARGINT STERLIN NU ACOPERĂ:

  • Daunele care rezultă, în opinia Michael Kors, din manipularea necorespunzătoare, lipsa atenţiei, accidente, utilizare neadecvată, modificare, tentative de reparaţii, neglijenţă, nerespectarea sfaturilor cuprinse în broşura cu instrucţiuni de îngrijire sau la services.fossilgroup.com, uzură obişnuită sau vechime.
  • Produsele care nu sunt achiziţionate de la un distribuitor autorizat Michael Kors (inclusiv de la distribuitorii online autorizaţi), din magazine de desfacere oficiale ale Michael Kors sau de pe site-ul web oficial al Michael Kors.

Garanţiile şi remediile de mai sus sunt exclusive şi substituie orice alte garanţii, alţi termeni sau condiţii, explicite, implicite sau statutare, legate de orice aspect, incluzând, fără limitare, garanţii de vandabilitate, compatibilitatea pentru un anumit scop, precizie, calitate satisfăcătoare, titlu de proprietate şi neîncălcarea drepturilor, Michael Kors nerecunoscându-le în mod expres. Michael Kors nu va fi răspunzătoare pentru daune accidentale, pe cale de consecinţă, indirecte, speciale sau punitive sau obligaţii de orice fel care rezultă din sau în legătură cu vânzarea sau utilizarea acestui produs, pe bază de contract, răspundere delictuală (inclusiv neglijenţă), răspundere strictă pentru produs sau orice altă teorie, chiar dacă Michael Kors a fost sfătuită cu privire la posibilitatea apariţiei unor astfel de daune şi chiar dacă se consideră că orice remediu limitat specificat aici nu şi-a atins scopul esenţial. Întreaga răspundere a Michael Kors va fi limitată la înlocuirea sau repararea preţului de cumpărare achitat, conform alegerii discreţionare a Michael Kors.

Unele ţări, state sau provincii nu permit excluderea sau limitarea garanţiilor implicite sau limitarea daunelor accidentale sau pe cale de consecinţă astfel că aplicarea limitărilor şi a excluderilor de mai sus poate fi limitată pentru dvs. Dacă garanţiile implicite nu pot fi excluse în totalitate, vor fi limitate la durata garanţiei scrise aplicabile. Prezenta garanţie vă conferă drepturi legale specifice; este posibil să aveţi şi alte drepturi care pot varia în funcţie de legislaţia locală. Drepturile dvs. statutare nu sunt afectate.

SOLICITAREA REPARĂRII BIJUTERIILOR DIN ARGINT STERLIN ÎN BAZA GARANŢIEI:

Dacă aveţi nevoie de lucrări în baza garanţiei, accesaţi site-ul pentru reparaţii şi urmaţi instrucţiunile pentru a trimite bijuteria din argint sterlin, o copie a chitanţei de vânzare şi o descriere a problemei către cel mai apropiat centru de service internaţional autorizat.

Nu trimiteţi ambalajul original, deoarece acesta nu va fi returnat. Michael Kors vă recomandă cu tărie să asiguraţi pachetul şi să protejaţi corespunzător bijuteria din argint sterlin în timpul expedierii. Michael Kors nu este responsabilă pentru pierderea sau avarierea produsului în timpul expedierii.

Trebuie să furnizaţi o dovadă valabilă a achiziţiei pentru a beneficia de această garanţie.

Dacă aveţi domiciliul în afara SUA, faceţi clic aici pentru o listă a centrelor de service internaţionale şi contactaţi cel mai apropiat centru de service.

*901 South Central Expressway, Richardson, Texas 75080 SUA

AVERTISMENT PRIVIND FALSURILE

Michael Kors ia în serios punerea în aplicare a drepturilor noastre de proprietate intelectuală şi echipa noastră de protecţie a mărcii lucrează pentru a combate producţia şi vânzarea neautorizate de produse contrafăcute. Dacă solicitarea dvs. se referă la autentificarea produselor, ne pare rău că nu vă putem oferi îndrumare pentru autentificarea sau verificarea produselor. Pentru a evita riscul de achiziţionare de produse contrafăcute, vă recomandăm să cumpăraţi direct de pe site-urile web oficiale ale Michael Kors, din magazinele de desfacere oficiale ale Michael Kors sau magazine universale autorizate, distribuitori de specialitate şi distribuitori online care au o reputaţie bună.

Pentru a raporta un produs contrafăcut, trimite-ţi un e-mail la BrandProtection@michaelkors.com

Michael Kors (Switzerland) GmbH

Ultima actualizare: 24.5.2023