Betalingsinformatie

BESTELLINGEN VIA DE WEBSITE - Betalingsinformatie

michaelkors.eu accepteert de volgende betaalmethoden voor onlineaankopen:

 • American Express
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • PayPal
 • Klarna
 • Michael Kors-cadeaukaart

Als u met een creditcard of via PayPal betaalt, wordt het totale bedrag van uw bestelling vastgehouden op deze betaalmethode wanneer u bestelt, maar de afschrijving vindt pas plaats bij de verzending van uw bestelling. Als uw betaling niet wordt goedgekeurd, krijgt u een bericht op de betaalpagina dat u een andere betaalmethode moet kiezen.

Bij de besteloptie 'In de winkel ophalen' wordt een pre-autorisatie uitgevoerd op het moment van de aankoop en wordt het bedrag gereserveerd tot u de bestelling ophaalt en afrekent.

Voor klanten in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal en Zweden biedt Klarna een of meer van de volgende betaalopties aan:

 • Later betalen: de betaaltermijn hiervoor is 14, 21 of 30 dagen na verzending van de producten of na de datum waarop de service beschikbaar is geworden.
 • In termijnen: met de financieringsservice van Klarna kunt u uw aankoop in flexibele of vaste maandelijkse termijnen betalen in overeenstemming met de voorwaarden die worden vermeld bij het afrekenen.
 • Automatische incasso: het bedrag wordt van uw bankrekening afgeschreven na verzending van de producten/tickets of na de datum waarop de service beschikbaar is geworden. In het geval van een abonnement wordt het bedrag afgeschreven binnen de aangegeven periode.
 • Online overschrijving (SOFORT): het bedrag wordt gereserveerd op uw pas en wordt afgeschreven na verzending van de producten/tickets of na de datum waarop de service beschikbaar is geworden. In het geval van een abonnement wordt het bedrag afgeschreven binnen de aangegeven periode.
 • De betaalmethoden 'Later betalen', 'In termijnen' en 'Automatische incasso' zijn alleen beschikbaar bij een positieve beoordeling op kredietwaardigheid. Algemene informatie over Klarna en de gebruiksvoorwaarden kunt u vinden op klarna.com.

  Onze afrekenprocedure maakt gebruikt van Verified by Visa, MasterCard SecureCode en American Express Safekey, waar van toepassing, om uw onlinetransactie te verifiëren.

  Let op: niet alle betaalmethoden kunnen voor iedere bestelling worden gebruikt. De op uw bestelling van toepassing zijnde betaalmethoden worden bij het afrekenen getoond.

  Als u een artikel wilt retourneren: bestellingen die met PayPal zijn betaald en die naar de winkel worden teruggebracht, kunnen de waarde van de aankoop alleen in de vorm van een cadeaukaart retour ontvangen. Als u wilt dat het geld weer op uw PayPal-account wordt gestort, moet u de bestelling per post retourneren.

  Aankopen gedaan met Klarna kunnen niet worden teruggebracht naar de winkel. Deze aankopen kunnen alleen per post worden geretourneerd.

  PRIJZEN EN BELASTINGEN

  De op de website vermelde prijzen zijn inclusief btw (indien van toepassing), tegen het tarief in het land van levering op de dag waarop de bestelling op de site wordt geplaatst. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze worden apart vermeld en zijn te vinden op de pagina Verzending en levering. De totale prijs van uw bestelling, inclusief verzendkosten, wordt vermeld op het besteloverzicht voordat u de bestelling plaatst.

  We doen er alles aan om de kleuren, kenmerken, prijs en beschikbaarheid van onze producten op de websites zo nauwkeurig mogelijk weer te geven en het annuleren van een bestelling is het laatste wat we willen doen. De meest voorkomende redenen voor annulering zijn dat een artikel niet op voorraad is, dat we fraude vermoeden of dat een product of prijs onjuist wordt vermeld. We zullen u zo snel mogelijk informeren als uw bestelling wordt geannuleerd. Voor vragen over een geannuleerde bestelling kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam.

  Uw bestelling is niet bevestigd en we factureren uw betaalmethode pas als uw bestelling is verzonden. Als u een bestelling heeft geplaatst die is ingediend maar niet is geaccepteerd, geannuleerd of nog in behandeling is, ziet u mogelijk nog een openstaande betaling voor uw betalingsmethode. U kunt uw bestelling op elk moment online volgen via de pagina Bestelstatus.

  CADEAUKAARTEN EN DIGITALE CADEAUKAARTEN

  Op dit moment bieden wij via michaelkors.eu geen Michael Kors Classic Gift Cards of Michael Kors E-Gift Cards aan.  U kunt echter wel uw cadeaukaart van Michael Kors op de site gebruiken.

  U kunt het saldo op uw Michael Kors Classic-cadeaukaart of uw Michael Kors online cadeaukaart (beide aangeduid als 'Cadeaukaart') op elk gewenst moment controleren door een deelnemende Michael Kors-winkel te bezoeken of door hier te klikken.

  Zie hieronder voor een lijst van Michael Kors-winkels die cadeaukaarten accepteren.

  ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUKAARTEN

  Op het gebruik van een cadeaukaart zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • De cadeaukaart is na uitgifte 36 maanden geldig.
  • De kaart is inwisselbaar voor producten die worden verkocht in elke zelfstandige Michael Kors-winkel in de Verenigde Staten en Canada, in deelnemende zelfstandige Michael Kors-winkels buiten de Verenigde Staten en op elke deelnemende officiële Michael Kors-website (behoudens het verzendbeleid en andere bepalingen van deze websites).
  • De kaart moet worden overhandigd op het moment van aankoop en is niet inwisselbaar voor geld, tenzij dit wettelijk is vereist.
  • We kunnen geen verloren of gestolen cadeaukaarten vervangen, tenzij dit wettelijk is vereist.
  • Behandel deze kaart als contant geld.
  • Mogelijk krijgt u van ons een vervangende kaart voor het resterende bedrag.
  • Ga naar www.michaelkors.eu voor een lijst van deelnemende Michael Kors-winkels en -websites.
  • Ga voor vragen over het saldo op de kaart naar een deelnemende winkel of klik hier hier.
  • Het bovenstaande doet geen afbreuk aan uw rechten als consument.

   Deelnemende winkels:

  Alle zelfstandige Michael Kors-winkels* in de volgende landen accepteren cadeaukaarten: het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden en Zwitserland. Zie de Winkelzoeker voor winkeladressen en openingstijden. Let op: virtuele cadeaukaarten die zijn gekocht op michaelkors.de kunnen alleen worden gebruikt in zelfstandige Michael Kors-winkels in Duitsland of op www.michaelkors.de. Virtuele cadeaukaarten die zijn gekocht op michaelkors.fr kunnen alleen worden gebruikt in zelfstandige Michael Kors-winkels in Frankrijk of op www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors-cadeaukaarten (zowel fysiek als virtueel) worden niet geaccepteerd in de Michael Kors travel retail stores, bijvoorbeeld op luchthavens en op cruiseschepen.

  CADEAUKAARTEN - VEELGESTELDE VRAGEN

  Het standaard Retour- en ruilbeleid van Michael Kors is van toepassing op alle producten die zijn gekocht met een cadeaukaart van Michael Kors en op de aankoop van de cadeaukaart zelf (behalve wanneer een kaart is geopend, geactiveerd, gebruikt of op andere wijze in werking is gesteld). Eventuele terugbetalingen van aankopen die met uw cadeaukaart zijn gedaan, worden per E-Gift Card verricht.

  Zie onze Verzend- en leveringsinformatie en ons Retour- en ruilbeleid voor meer informatie.

  Hoe kan ik aankopen doen op michaelkors.eu met mijn Classic Gift Card?

  Om het saldo van een cadeaukaart te gebruiken voor een onlineaankoop op michaelkors.eu, voert u wanneer u gaat betalen het nummer en de pincode van de kaart in op de daarvoor bestemde plaats. Het nummer en de pincode staan op de achterkant van een Michael Kors Classic Gift Card. Het nummer en de pincode van een Michael Kors E-Gift Card staat in de e-mail met de kaart aan de ontvanger.

  Hoe kan ik mijn E-Gift Card gebruiken in een Michael Kors-winkel?

  Om een Michael Kors E-Gift Card te gebruiken in een winkel van Michael Kors, print u de e-mail met de Michael Kors E-Gift Card en toont u deze bij de aankoop. Controleer voor aankoop of uw geprinte document een streepjescode, het nummer van de cadeaukaart en de pincode bevat (tenzij u de pincode uit uw hoofd weet).

  Kan ik voor de betaling van een bestelling een cadeaukaart combineren met een andere betaalmethode?

  Als u voor het afrekenen van een bestelling zowel een cadeaukaart als een andere betaalmethode gebruikt, wordt eerst de volledige waarde van de cadeaukaart gebruikt en het resterende bedrag kan vervolgens worden betaald met de andere betaalmethode. Als u online een artikel retourneert dat geheel of gedeeltelijk met een cadeaukaart is betaald, krijgt u het bedrag dat met de cadeaukaart is betaald terug in de vorm van een nieuwe E-Gift Card.

  Deelnemende winkels:

  Alle zelfstandige Michael Kors-winkels* in de volgende landen accepteren cadeaukaarten: het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden en Zwitserland. Zie de Winkelzoeker voor winkeladressen en openingstijden. Let op: virtuele cadeaukaarten die zijn gekocht op michaelkors.de kunnen alleen worden gebruikt in zelfstandige Michael Kors-winkels in Duitsland of op www.michaelkors.de. Virtuele cadeaukaarten die zijn gekocht op michaelkors.fr kunnen alleen worden gebruikt in zelfstandige Michael Kors-winkels in Frankrijk of op www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors-cadeaukaarten (zowel fysiek als virtueel) worden niet geaccepteerd in de Michael Kors travel retail stores, bijvoorbeeld op luchthavens en op cruiseschepen.

  BESTELLINGEN GEPLAATST VIA DE WINKELHULPTOOL - Betalingsinformatie

  Michael Kors accepteert de volgende betalingsmethode voor aankopen die via onze winkelhulptool zijn geplaatst:

  • American Express
  • Visa
  • MasterCard
  • Michael Kors-cadeaukaart

  Als u met een creditcard betaalt, wordt het totale bedrag van uw bestelling afgeschreven van de betaalmethode wanneer u bestelt. Als uw betaling niet wordt goedgekeurd, krijgt u een bericht op de betaalpagina dat u een andere betaalmethode moet kiezen.

  PRIJZEN EN BELASTINGEN

  De op de website vermelde prijzen zijn inclusief btw (indien van toepassing), tegen het tarief in het land van levering op de dag waarop de bestelling op de site wordt geplaatst. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze worden apart vermeld en zijn te vinden op de pagina Verzending en Levering. De totale prijs van uw bestelling, inclusief verzendkosten, wordt vermeld op het besteloverzicht voordat u de bestelling plaatst.

  We doen er alles aan om de kleuren, kenmerken, prijs en beschikbaarheid van onze producten op de websites zo nauwkeurig mogelijk weer te geven en het annuleren van een bestelling is het laatste wat we willen doen. De meest voorkomende redenen voor annulering zijn dat een artikel niet op voorraad is, dat we fraude vermoeden of dat een product of prijs onjuist wordt vermeld. We zullen u zo snel mogelijk informeren als uw bestelling wordt geannuleerd. Voor vragen over een geannuleerde bestelling kunt u contact opnemen met ons klantenserviceteam.

  Uw bestelling is niet bevestigd en we factureren uw betaalmethode pas als uw bestelling is verzonden. Als u een bestelling heeft geplaatst die is ingediend maar niet is geaccepteerd, geannuleerd of nog in behandeling is, ziet u mogelijk nog een openstaande betaling voor uw betalingsmethode. U kunt uw bestelling op elk moment online volgen via de pagina Bestelstatus.

  CADEAUKAARTEN EN DIGITALE CADEAUKAARTEN

  Let op: op dit moment bieden wij via onze winkelhulptool geen Michael Kors Classic Gift Cards of Michael Kors E-Gift Cards aan. U kunt echter wel uw cadeaukaart van Michael Kors gebruiken.

  Zie hieronder voor een lijst van Michael Kors-winkels die cadeaukaarten accepteren.

  ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUKAARTEN

  Op het gebruik van een cadeaukaart zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • De cadeaukaart is na uitgifte 36 maanden geldig.
  • De kaart is inwisselbaar voor producten die worden verkocht in elke zelfstandige Michael Kors-winkel in de Verenigde Staten en Canada, in deelnemende zelfstandige Michael Kors-winkels buiten de Verenigde Staten en op elke deelnemende officiële Michael Kors-website (behoudens het verzendbeleid en andere bepalingen van deze websites).
  • De kaart moet worden overhandigd op het moment van aankoop en is niet inwisselbaar voor geld, tenzij dit wettelijk is vereist
  • We kunnen geen verloren of gestolen cadeaukaarten vervangen, tenzij dit wettelijk is vereist.
  • Behandel deze kaart als contant geld.
  • Mogelijk krijgt u van ons een vervangende kaart voor het resterende bedrag.
  • Ga naar www.michaelkors.eu voor een lijst van deelnemende Michael Kors-winkels en -websites.
  • Ga voor vragen over het saldo op de kaart naar een deelnemende winkel of klik hier
  • Het bovenstaande doet geen afbreuk aan uw rechten als consument.

  Deelnemende winkels:

  Alle zelfstandige Michael Kors-winkels* in de volgende landen accepteren cadeaukaarten: het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden en Zwitserland. Zie de Winkelzoeker voor winkeladressen en openingstijden. Let op: virtuele cadeaukaarten die zijn gekocht op michaelkors.de kunnen alleen worden gebruikt in zelfstandige Michael Kors-winkels in Duitsland of op www.michaelkors.de. Virtuele cadeaukaarten die zijn gekocht op michaelkors.fr kunnen alleen worden gebruikt in zelfstandige Michael Kors-winkels in Frankrijk of op www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors-cadeaukaarten (zowel fysiek als virtueel) worden niet geaccepteerd in de Michael Kors travel retail stores, bijvoorbeeld op luchthavens en op cruiseschepen.

  CADEAUKAARTEN - VEELGESTELDE VRAGEN

  Hoe kan ik aankopen doen op michaelkors.eu met mijn Classic Gift Card via de winkelhulptool?

  Om het saldo van een cadeaukaart te gebruiken voor een aankoop, voert u wanneer u gaat betalen het nummer en de pincode van de kaart in. Het nummer en de pincode staan op de achterkant van een Michael Kors Classic Gift Card. Het nummer en de pincode van een Michael Kors E-Gift Card staat in de e-mail met de kaart aan de ontvanger.

  Hoe kan ik mijn E-Gift Card gebruiken in een Michael Kors-winkel?

  Om een Michael Kors E-Gift Card te gebruiken in een winkel van Michael Kors, print u de e-mail met de Michael Kors E-Gift Card en toont u deze bij de aankoop. Controleer voor aankoop of uw geprinte document een streepjescode, het nummer van de cadeaukaart en de pincode bevat (tenzij u de pincode uit uw hoofd weet).

  Kan ik voor de betaling van een bestelling een cadeaukaart combineren met een andere betaalmethode?

  Als u voor het afrekenen van een bestelling zowel een cadeaukaart als een andere betaalmethode gebruikt, wordt eerst de volledige waarde van de cadeaukaart gebruikt. Het resterende bedrag kan vervolgens worden betaald met de andere betaalmethode. Als u een artikel retourneert dat geheel of gedeeltelijk met een cadeaukaart is betaald, krijgt u het bedrag dat met de cadeaukaart is betaald terug in de vorm van een nieuwe E-Gift Card.

  Deelnemende winkels:

  Alle zelfstandige Michael Kors-winkels* in de volgende landen accepteren cadeaukaarten: het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden en Zwitserland. Zie de Winkelzoeker voor winkeladressen en openingstijden. Let op: virtuele cadeaukaarten die zijn gekocht op michaelkors.de kunnen alleen worden gebruikt in zelfstandige Michael Kors-winkels in Duitsland of op www.michaelkors.de. Virtuele cadeaukaarten die zijn gekocht op michaelkors.fr kunnen alleen worden gebruikt in zelfstandige Michael Kors-winkels in Frankrijk of op www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors-cadeaukaarten (zowel fysiek als virtueel) worden niet geaccepteerd in de Michael Kors travel retail stores, bijvoorbeeld op luchthavens en op cruiseschepen.

  Laatst bijgewerkt: 14-10-2021