Kontooplysninger

Registrering og administration af din konto
FANTASTISK SHOPPING GJORT ENDNU BEDRE

Det er rigtigt nok – du kan udforske michaelkors.eu uden en konto. Men hvorfor ikke få det bedste ud af din shoppingoplevelse? Ved at oprette en konto på michaelkors.eu kan du gemme dine betalings-, fakturerings- og leveringsoplysninger, så du nemmere og hurtigere kan kan gå igennem kassen på websitet. Du kan også holde styr på din ordrehistorik, hvilket er smart, hvis du vil bestille en vare igen eller har brug for at dobbelttjekke, hvad du gav din bedste veninde i fødselsdagsgave sidste år. Og det bliver endnu bedre: Med en konto kan du også lave og vedligeholde lister over foretrukne varer, så din ønskeliste altid kun er et enkelt klik væk. God fornøjelse med shoppingen!

BETALINGSOPLYSNINGER

Ved at registrere dig på michaelkors.eu kan du gemme dine betalingsoplysninger på din konto. Vigtigt: Din faktureringsadresse skal stemme overens med din adresse i din bank.

ORDREHISTORIK

Som kontoindehaver på michaelkors.eu kan du nemt få adgang til din ordrehistorik for både køb på michaelkors.eu og køb i Michael Kors-butikker i Europa. Bemærk at kun køb, der er foretaget efter oprettelse af en onlinekonto, er medtaget på listen.

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode til din konto på michaelkors.eu, skal du klikke på linket Glemt adgangskode, når du logger ind. Du bedes om at nulstille din adgangskode via en e-mail, der sendes til den e-mailadresse, du registrerede sammen med din konto, eller ved at besvare et eller flere sikkerhedsspørgsmål. Hvis du vælger at bruge din e-mailadresse, sender vi dig en e-mail med et link til vores website, hvor du kan lave en ny adgangskode.

Du kan også kontakte vores Kundeservice. Vores Kundeservice kan kontaktes mellem kl. 10.00–21.00 mandag til fredag, og 10.00–19.00 lørdag og søndag. Få din adgangskode her.

Sidst opdateret: 29.08.17.