Betalingsinformasjon

BESTILLINGER PÅ NETTSTEDET – Betalingsinformasjon

michaelkors.eu aksepterer følgende betalingsmåter for kjøp på nett:

 • American Express
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • PayPal
 • Klarna
 • Michael Kors gavekort

Hvis du betaler med kort eller PayPal, reserveres det totale beløpet av bestillingen din via betalingsmåten ved bestilling, men du blir ikke belastet før bestillingen din sendes. Hvis betalingen din ikke blir autorisert, vil du motta en melding på kassesiden om å prøve en annen betalingsform.

Det legges inn en bestillingsgodkjenning for Hent i butikk-varer, så fremt det er mulig, når du kjøper dem, og denne holdes helt til du blir belastet for bestillingen etter at du har hentet den.

Klarna tilbyr kunder i Belgia, Danmark, Finland, Irland, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Sverige og Østerrike én eller flere av følgende betalingsløsninger:

 • Betal senere: Betalingsperioden som tilbys, er på 14, 21 eller 30 dager fra forsendelsen av varene eller tilgjengelighetsdatoen for tjenesten.
 • Del det opp: Med betalingstjenesten fra Klarna kan du betale i fleksible eller faste månedlige avdrag i henhold til betingelsene som står oppført i kassen.
 • Direct Debit: Kontoen din belastes etter forsendelsen av varene eller billettene/tilgjengelighetsdatoen for tjenesten eller i tilfelle et abonnement i henhold til det kommuniserte tidsskjemaet.
 • Overføring i nettbank (SOFORT): Beløpet blir reservert på kortet ditt og belastes etter forsendelsen av varene eller billettene/tilgjengelighetsdatoen for tjenesten. I tilfelle et abonnement blir beløpet belastet i henhold til det kommuniserte tidskjemaet.
 • Betalingsløsningene Betal senere, Del det opp og Direct Debit er kun tilgjengelige hvis du har en positiv kredittvurdering. Du finner generell informasjon om Klarna og brukervilkårene på klarna.com.

  Våre kasseprosesser bruker Verified by Visa, MasterCard SecureCode og American Express SafeKey, der det er aktuelt, for å bekrefte nettransaksjonen din.

  Vær oppmerksom på at ikke alle betalingsmåter kan brukes til alle typer bestillinger. Betalingsmåtene som gjelder for bestillingen din, vises ved kassen.

  Vær også oppmerksom på at dersom du ønsker å returnere en vare, vil eventuelle bestillinger betalt med PayPal som returneres i butikk kun bli refundert som gavekort. Hvis du ønsker å motta tilbakebetaling til PayPal-kontoen din, må du returnere bestillingen din per post.

  Kjøp som har blitt gjort med Klarna, kan ikke returneres til butikken. De kan kun returneres per post.

  PRISER OG AVGIFTER

  Prisen som oppgis på nettstedet inkluderer merverdiavgift (hvis aktuelt) i leveringslandet den dagen du legger inn bestillingen din på nettstedet. De oppgitte prisene ekskluderer fraktkostnader, som oppgis separat. Disse finner du på frakt- og leveringssiden. Den endelige prisen på bestillingen din, inkludert eventuell fraktkostnad, finner du i ordresammendraget før du legger inn bestillingen.

  Vi har gjort vårt beste for å vise fargene, egenskapene, prisen og tilgjengeligheten til produktene våre så nøyaktig som mulig på nettstedene, og å kansellere en bestilling er det siste vi gjør. De vanligste årsakene til en kansellering er at varen er utsolgt, at vi mistenker svindel, eller at et produkt eller en pris ikke er riktig oppført. Vi varsler deg så fort som mulig hvis bestillingen din blir kansellert. Spørsmål om en kansellert bestilling rettes til kundeserviceteamet vårt.

  Bestillingen din er ikke bekreftet, og vi fakturerer deg ikke for bestillingen før den er sendt. Hvis du la inn en bestilling som ikke ble akseptert, som ble kansellert, eller som fortsatt behandles, kan det hende du fortsatt ser en ventende betaling i betalingsmåten din. Du kan spore bestillingen din på Internett til enhver tid via vår side med bestillingsstatus.

  GAVEKORT OG E-GAVEKORT

  Vi gjør oppmerksom på at vi på dette tidspunktet ikke tilbyr verken Michael Kors klassisk gavekort eller Michael Kors e-gavekort via michaelkors.eu. Du kan imidlertid løse inn Michael Kors gavekort på nettstedet.

  Du kan sjekke saldoen på ditt Michael Kors Classic gavekort eller ditt Michael Kors e-gavekort (begge refereres til som «gavekort» her) når som helst ved å besøke en deltakende Michael Kors-butikk, ved å klikke her.

  Hvis du vil se en liste over deltagende Michael Kors-butikker som aksepterer gavekort, kan du se nedenfor.

  VILKÅR OG BETINGELSER FOR GAVEKORT

  Bruk av gavekort er underlagt følgende vilkår og betingelser:

  • Gavekortet utløper 36 måneder etter at kortet er utstedt.
  • Kortet kan benyttes i enhver frittstående Michael Kors-butikk i USA, Canada og hos alle deltakende, frittstående Michael Kors-butikker utenfor USA og på hvilket som helst offisielt Michael Kors-nettsted som deltar i ordningen (avhengig av nettstedets retningslinjer for frakt og annet).
  • Det skal fremvises på kjøpstidspunktet og kan ikke løses inn i kontanter unntatt der loven krever det.
  • Vi kan ikke erstatte kort du har mistet, eller kort som har blitt stjålet, unntatt der loven krever det.
  • Behandle kortet som kontanter.
  • Det kan hende at vi utsteder et erstatningskort for den resterende saldoen.
  • Hvis du vil se en liste over Michael Kors-butikker og -nettsteder som deltar i ordningen, kan du gå til www.michaelkors.eu.
  • Hvis du har saldoforespørsler vedrørende kortet, kan du høre med en deltakende butikk, ved å klikke her
  • Kunderettighetene dine påvirkes ikke av det ovennevnte.

  Deltakende butikker:


  Alle frittstående Michael Kors-butikker* som ligger i følgende land, godtar gavekort: Storbritannia, USA, Canada, Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Portugal, Romania, Spania, Sverige og Sveits. Se oversikten vår over butikker for å finne butikker og åpningstider. Vær oppmerksom på at virtuelle gavekort som har blitt kjøpt på michaelkors.de, kun kan løses inn i frittstående Michael Kors-butikker i Tyskland eller på www.michaelkors.de. Virtuelle gavekort som har blitt kjøpt på michaelkors.fr, kan bare løses inn i frittstående Michael Kors-butikker i Frankrike eller på www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors gavekort (inkludert fysiske gavekort og e-gavekort) aksepteres ikke hos Michael Kors-reiseforretninger, for eksempel på flyplasser og cruiseskip.

  GAVEKORT – OFTE STILTE SPØRSMÅL

  Michael Kors' vanlige bytte- og returordning gjelder også for produkter som er kjøpt med et Michael Kors-gavekort, samt for kjøp av gavekortet selv (unntatt der hvor et kort er åpnet, aktivert, brukt eller ytelsen ellers har startet). Eventuelle tilbakebetalinger for kjøp du har utført med gavekort, refunderes som e-gavekort.

  Se vårinformasjon om frakt og levering samt våre retningslinjer for retur og bytte for ytterligere informasjon.

  Hvordan bruker jeg mitt klassiske gavekort til å handle på michaelkors.eu?


  Hvis du vil benytte et beløp fra et gavekort på et nettkjøp på michaelkors.eu, skriver du inn gavekortnummeret og PIN-koden i de aktuelle feltene under betalingsfasen i vår kasseprosess. På et klassisk Michael Kors gavekort finner du gavekortnummeret og PIN-koden på baksiden av det fysiske kortet. Gavekortnummeret og PIN-koden for et Michael Kors e-gavekort finner du på kopien av e-gavekortet som ble sendt via e-post til mottakeren.

  Hvordan bruker jeg e-gavekortet mitt i en Michael Kors-butikk?


  Kan jeg bruke et gavekort sammen med en annen betalingsmåte for å betale for en bestilling?


  Hvis du bruker både et gavekort og en annen betalingsmåte for å betale for en bestilling, vil den fulle gavekortverdien trekkes fra først, og det gjenstående beløpet blir deretter betalt med den andre betalingsmåten. Ved retur av nettkjøp gjelder det at dersom varen du returnerer helt eller delvis ble betalt for med et gavekort, vil beløpet som stammet fra gavekort, bli kreditert deg via et nytt e-gavekort.

  Deltakende butikker:

  Alle frittstående Michael Kors-butikker* som ligger i følgende land, godtar gavekort: Storbritannia, USA, Canada, Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Portugal, Romania, Spania, Sverige og Sveits. Se oversikten vår over butikker for å finne butikker og åpningstider. Vær oppmerksom på at virtuelle gavekort som har blitt kjøpt på michaelkors.de, kun kan løses inn i frittstående Michael Kors-butikker i Tyskland eller på www.michaelkors.de. Virtuelle gavekort som har blitt kjøpt på michaelkors.fr, kan bare løses inn i frittstående Michael Kors-butikker i Frankrike eller på www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors gavekort aksepteres ikke ved Michael Kors-reiseforretninger, slik som på flyplasser og cruiseskip.

  BESTILLINGER LAGT INN VIA DET BUTIKKASSISTERTE SALGSVERKTØYET – Betalingsinformasjon

  Michael Kors godtar følgende betalingsmåter for kjøp via det butikkassisterte salgsverktøyet:

  • American Express
  • Visa
  • MasterCard
  • Michael Kors gavekort

  Hvis du betaler med kort, belastes det totale beløpet for bestillingen på betalingsmetoden som ble brukt ved bestilling. Hvis betalingen din ikke blir autorisert, vil du motta en melding på kassesiden om å prøve en annen betalingsform.

  PRISER OG AVGIFTER

  Prisen som oppgis på nettstedet, inkluderer MVA (hvis aktuelt) i leveringslandet den dagen du legger inn bestillingen din på nettstedet. De oppgitte prisene ekskluderer fraktkostnader, som oppgis separat. Disse finner du på frakt- og leveringssiden. Den endelige prisen på bestillingen din, inkludert eventuell fraktkostnad, finner du i ordresammendraget før du legger inn bestillingen.

  GAVEKORT OG E-GAVEKORT

  Vi gjør oppmerksom på at vi på dette tidspunktet ikke tilbyr verken Michael Kors klassisk gavekort eller Michael Kors e-gavekort via michaelkors.eu. Du kan imidlertid løse inn Michael Kors gavekort på nettstedet.

  Du kan sjekke saldoen på ditt Michael Kors Classic gavekort eller ditt Michael Kors e-gavekort (begge refereres til som «gavekort» her) når som helst ved å besøke en deltakende Michael Kors-butikk, ved å klikke her.

  Hvis du vil se en liste over deltagende Michael Kors-butikker som aksepterer gavekort, kan du se nedenfor.

  VILKÅR OG BETINGELSER FOR GAVEKORT

  Kjøp eller bruk av gavekort er underlagt følgende vilkår og betingelser:

  • Gavekortet utløper 36 måneder etter at kortet er utstedt.
  • Kortet kan benyttes i enhver frittstående Michael Kors-butikk i USA, Canada og hos alle deltakende, frittstående Michael Kors-butikker utenfor USA og på hvilket som helst offisielt Michael Kors-nettsted som deltar i ordningen (avhengig av nettstedets retningslinjer for frakt og annet).
  • Det skal fremvises på kjøpstidspunktet og kan ikke løses inn i kontanter unntatt der loven krever det.
  • Vi kan ikke erstatte kort du har mistet, eller kort som har blitt stjålet, unntatt der loven krever det.
  • Behandle kortet som kontanter.
  • Det kan hende at vi utsteder et erstatningskort for den resterende saldoen.
  • Hvis du vil se en liste over Michael Kors-butikker og -nettsteder som deltar i ordningen, kan du gå til www.michaelkors.eu
  • Hvis du har saldoforespørsler vedrørende kortet, kan du høre med en deltakende butikk, ved å klikke her
  • Kunderettighetene dine påvirkes ikke av det ovennevnte.

  Deltakende butikker:

  Alle frittstående Michael Kors-butikker* som ligger i følgende land, godtar gavekort: Storbritannia, USA, Canada, Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Portugal, Romania, Spania, Sverige og Sveits. Se oversikten vår over butikker for å finne butikker og åpningstider. Vær oppmerksom på at virtuelle gavekort som har blitt kjøpt på michaelkors.de, kun kan løses inn i frittstående Michael Kors-butikker i Tyskland eller på www.michaelkors.de. Virtuelle gavekort som har blitt kjøpt på michaelkors.fr, kan bare løses inn i frittstående Michael Kors-butikker i Frankrike eller på www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors gavekort aksepteres ikke ved Michael Kors-reiseforretninger, slik som på flyplasser og cruiseskip.

  GAVEKORT – OFTE STILTE SPØRSMÅL

  Hvordan bruker jeg mitt klassiske gavekort til å handle via det butikkassisterte salgsverktøyet?

  Hvis du vil benytte et beløp fra et gavekort på et kjøp, viser du frem gavekortnummeret og PIN-koden under betalingsfasen i vår kasseprosess. På et klassisk Michael Kors gavekort finner du gavekortnummeret og PIN-koden på baksiden av det fysiske kortet. Gavekortnummeret og PIN-koden for et Michael Kors e-gavekort finner du på kopien av e-gavekortet som ble sendt via e-post til mottakeren.

  Hvordan bruker jeg e-gavekortet mitt i en Michael Kors-butikk?

  Hvis du vil innløse et Michael Kors e-gavekort hos en Michael Kors-butikk, skriver du ut e-posten med Michael Kors e-gavekortet og viser den frem på kjøpstidspunktet. Pass på at utskriften din inneholder strekkode, gavekortnummer og PIN-kode (eller at du kjenner PIN-koden) på kjøpstidspunktet.

  Kan jeg bruke et gavekort sammen med en annen betalingsmåte for å betale for en bestilling?

  Hvis du bruker både et gavekort og en annen betalingsmåte for å betale for en bestilling, vil den fulle gavekortverdien trekkes fra først, og det gjenstående beløpet blir deretter betalt med den andre betalingsmåten. Ved retur gjelder det at dersom varen du returnerer helt eller delvis ble betalt for med et gavekort, vil beløpet som stammet fra gavekort, bli kreditert deg via et nytt e-gavekort.

  Deltakende butikker:

  Alle frittstående Michael Kors-butikker* som ligger i følgende land, godtar gavekort: Storbritannia, USA, Canada, Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Portugal, Romania, Spania, Sverige og Sveits. Se oversikten vår over butikker for å finne butikker og åpningstider. Vær oppmerksom på at virtuelle gavekort som har blitt kjøpt på michaelkors.de, kun kan løses inn i frittstående Michael Kors-butikker i Tyskland eller på www.michaelkors.de. Virtuelle gavekort som har blitt kjøpt på michaelkors.fr, kan bare løses inn i frittstående Michael Kors-butikker i Frankrike eller på www.michaelkors.fr.

  *Michael Kors gavekort aksepteres ikke ved Michael Kors-reiseforretninger, slik som på flyplasser og cruiseskip.

  Sist oppdatert: 14.10.2021