Fizetési információk

RENDELÉS A WEBOLDALON – Fizetési információk

A michaelkors.eu a következő fizetési módokat fogadja el online vásárlások esetén:

 • American Express
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • PayPal
 • Klarna
 • Michael Kors ajándékkártya

Ha kártyával vagy PayPallal fizet, a rendelés leadásakor zárolást teszünk a fizetési eszközre a rendelés teljes összegének erejéig, azonban a terhelés csak a rendelés feladásakor történik meg. Ha a fizetés nem zárolható, akkor Ön üzenetet kap a kijelentkező oldalon, hogy válasszon másik fizetési módot.

Üzleti átvételű rendelések esetében, amennyiben elérhető, a fizetés zárolása a vásárláskor történik meg, és addig tart, amíg Ön a termék átvételekor a rendelést kifizeti.

Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, zágban, Hollandiában, Norvégiában Lengyelországban, Portugáliában és Svédországban lévő ügyfelei számára a Klarna az alábbi fizetési lehetőségeket kínálja:

 • Későbbi fizetés: A fizetési időszak a termékek kiszállításától/a szolgáltatás elérhetőségi dátumától számított 14, 21 vagy 30 napot jelent.
 • Slice it: A Klarna által kínált pénzügyi szolgáltatással rugalmas vagy meghatározott havi részletekben tudja kifizetni a termék árát a vásárláskor meghatározott feltételek szerint.
 • Közvetlen beszedés: A számláján a terhelés azután lép érvénybe, hogy sor került a termékek vagy dokumentumok kiszállítására/a szolgáltatás elérhetőségi dátumától kezdve, előfizetés esetén pedig a megbeszélt időpontoknak megfelelően.
 • Online banki átutalás (SOFORT): Az összeg az Ön kártyáján zárolva lesz, és a termékek vagy dokumentumok kiszállítása/a szolgáltatás elérhetőségi dátuma után kerül sor a terhelésre. Előfizetés esetén a megbeszélt időpontoknak megfelelően kerül sor az összeg terhelésére.előfizetés
 • A Későbbi fizetés, a Slice it és a közvetlen beszedés fizetési módok csak pozitív hitelminősítés esetén érhetőek el. A Klarna bankkal kapcsolatos általános információkat és a felhasználói feltételeket a következő oldalon tekintheti meg: klarna.com.

  Kijelentkezési folyamatunk Verified by Visa, MasterCard SecureCode és American Express SafeKey kulcsot használ adott esetben az Ön online tranzakciójának ellenőrzésére.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy nem minden fizetési mód használható mindegyik rendeléstípushoz – az Ön rendelése esetén használható fizetési módok a kijelentkezéskor jelennek meg.

  Ügyeljen továbbá arra, hogy ha vissza szeretne juttatni egy árut, akkor azon PayPallal fizetett rendelések esetén, amelyeket az üzletbe juttatnak vissza, a visszatérítés csak ajándékkártyára lehetséges. Ha a PayPal fiókjába szeretné kapni a visszatérítést, a rendelést postán kell visszaküldenie.

  A Klarna általi vásárlásokat nem lehet visszaküldeni az üzletbe. Ezeket csak postai úton lehet visszaküldeni.

  ÁRAK ÉS ADÓK

  A webportálon feltüntetett árak tartalmazzák az áfát (ha alkalmazandó) a kézbesítés helye szerinti országban a rendelésnek a webportálon történő leadása napján érvényes mértékkel számítva. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket, amelyeket külön közlünk, és amelyek a Szállítás és kézbesítés lapon találhatók. A rendelés végső árát – beleértve a szállítási költségeket – a rendelés összegzésében találja meg a rendelés leadása előtt.

  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg termékeink színeit, tulajdonságait, árát és elérhetőségét a weboldalainkon, és szeretnénk elkerülni, hogy rendeléseket kelljen törölni. A megrendelés törlésének leggyakoribb okai, hogy egy elem nincs raktáron, csalás gyanúja merül fel, vagy a termék vagy az ár helytelenül szerepel az oldalon. A megrendelés törléséről a lehető leghamarabb értesítjük Önt. Ha a törölt megrendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal.

  Megrendelését nem erősítjük meg, és a fizetési mód számlázása nem történik meg addig, amíg megrendelése meg nem érkezik Önhöz. Ha olyan megrendelést tett, amelyet már elküldött, de még nem fogadtak el, töröltek vagy még mindig feldolgozás alatt van, akkor továbbra is függőben lévő összeget láthat a megfelelő fizetési móddal. Megrendelését bármikor nyomon követheti online a Megrendelés állapota oldalon.

  AJÁNDÉKKÁRTYÁK ÉS E-AJÁNDÉKKÁRTYÁK

  Figyelem: Jelenleg a michaelkors.eu oldalon nem kínálunk eladásra Michael Kors klasszikus ajándékkártyát vagy Michael Kors e-ajándékkártyát. Azonban Michael Kors ajándékkártyáját Ön beválthatja a webportálon.

  Michael Kors klasszikus ajándékkártyája vagy Michael Kors e-ajándékkártyája (a továbbiakban mindegyik: „ajándékkártya”) egyenlegét Ön bármikor ellenőrizheti, ha felkeres egy résztvevő Michael Kors kiskereskedelmi üzletet, vagy, ha ide kattint.

  Az ajándékkártyákat elfogadó, résztvevő Michael Kors üzletek listáját webportálunkon találja, lásd lent.

  AJÁNDÉKKÁRTYÁK FELTÉTELEI

  Az ajándékkártya Ön által történő használatára a következő feltételek vonatkoznak:

  • Az ajándékkártya a kártya kibocsátását követően 36 hónap múlva lejár.
  • A kártya beváltható olyan termékekre, amelyet bármely önálló Michael Kors üzletben vásárolnak az Egyesült Államokban, Kanadában és bármely résztvevő, önálló nem USA-beli Michael Kors üzletben, továbbá bármely önálló Michael Kors webportálon (a webportál szállítási és egyéb szabályzatainak rendelkezései szerint).
  • A vásárlás alkalmával be kell mutatni; készpénzre nem váltható, kivéve, ha jogszabály előírja.
  • Az elvesztett vagy ellopott kártyákat nem tudjuk pótolni, kivéve, ha jogszabály előírja.
  • A kártyát úgy kezelje, mintha készpénz lenne.
  • A fennmaradó egyenleg erejéig cserekártyát tudunk kibocsátani.
  • A résztvevő Michael Kors üzletek és webportálok listáját a michaelkors.eu oldalon találja.
  • A kártya egyenlegének ellenőrzésére keressen fel egy résztvevő üzletet, vagy kattintson ide.
  • Az Ön fogyasztói jogait a fentiek nem érintik.

  Résztvevő üzletek:

  A következő országokban található összes önálló Michael Kors üzlet* elfogadja az ajándékkártyákat: Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Kanada, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország és Svájc. Használja Üzletkeresőnket az üzletek helyének és nyitvatartási idejének megállapítására. Figyelem: a michaelkors.de portálról vásárolt virtuális ajándékkártyákat csak a Németországban található önálló Michael Kors üzletekben vagy a www.michaelkors.de portálon lehet beváltani. A michaelkors.fr portálról vásárolt virtuális ajándékkártyákat csak a Franciaországban található önálló Michael Kors üzletekben vagy a www.michaelkors.fr portálon lehet beváltani.

  *A Michael Kors ajándékkártyákat (beleértve a fizikai ajándékkártyákat és az e-ajándékkártyákat) nem fogadják el a Michael Kors utazási kiskereskedelmi üzletekben, például a repülőtereken és a sétahajókon.

  AJÁNDÉKKÁRTYA – GYAKORI KÉRDÉSEK

  A standard Michael Kors visszaküldési és csereszabályzat vonatkozik a Michael Kors ajándékkártyával vásárolt minden termékre, valamint maguknak az ajándékkártyáknak a vásárlására is (kivéve ha a kártyát megnyitották, aktiválták, használták, vagy teljesítése egyébként megkezdődött). Az ajándékkártyával fizetett vásárlásokkal kapcsolatban kért visszatérítések e-ajándékkártyára történnek.

  További információt Szállítási és kézbesítési szabályzatunkban, valamint Visszaküldési és csereszabályzatunkban talál.

  Hogyan használhatom klasszikus ajándékkártyámat a michaelkors.eu portálon történő vásárlásra?

  Ha az ajándékkártya egyenlegét a michaelkors.eu portálon történő online vásárlásra kívánja fordítani, egyszerűen írja be az ajándékkártya számát és PIN-kódját a megfelelő mezőkbe a kijelentkezési folyamat fizetési szakaszában. A Michael Kors klasszikus ajándékkártyán az ajándékkártya száma és a PIN-kód a fizikai kártya hátoldalán található. Michael Kors e-ajándékkártya esetében az ajándékkártya száma és a PIN-kód az e-mailben a kedvezményezett számára elküldött e-ajándékkártya példányban található.

  Hogyan használhatom e-ajándékkártyámat egy Michael Kors üzletben?

  Ha Michael Kors e-ajándékkártyáját egy Michael Kors kiskereskedelmi üzletben szeretné beváltani, nyomtassa ki a Michael Kors e-ajándékkártya e-mailt, és mutassa be a vásárlás alkalmával. Győződjön meg róla, hogy a kinyomtatott lapon szerepel a vonalkód, az ajándékkártya száma és a PIN-kód (vagy Ön tudja a PIN-kódot) a vásárláskor.

  Használhatom az ajándékkártyát egy másik fizetési módszerrel kombinálva egy rendelés kifizetésére?

  Ha az ajándékkártyát egy másik fizetési módszerrel együtt használja egy rendelés kifizetésére, először az ajándékkártya teljes értéke levonásra kerül, majd az fennmaradó egyenleg kifizetése történik meg a másik fizetési mód használatával.Kizárólag online visszaküldés esetén, ha olyan árut küld vissza, amelyet egészben vagy részben ajándékkártya használatával fizetett ki, a fizetés ajándékkártyával teljesített részét egy új e-ajándékkártyán írjuk jóvá Önnek.

  Résztvevő üzletek:

  A következő országokban található összes önálló Michael Kors üzlet* elfogadja az ajándékkártyákat: Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Kanada, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország és Svájc. Használja Üzletkeresőnket az üzletek helyének és nyitvatartási idejének megállapítására. Figyelem: a michaelkors.de portálról vásárolt virtuális ajándékkártyákat csak a Németországban található önálló Michael Kors üzletekben vagy a www.michaelkors.de portálon lehet beváltani. A michaelkors.fr portálról vásárolt virtuális ajándékkártyákat csak a Franciaországban található önálló Michael Kors üzletekben vagy a www.michaelkors.fr portálon lehet beváltani.

  *A Michael Kors ajándékkártyákat nem fogadják el a Michael Kors utazási kiskereskedelmi üzletekben, például a repülőtereken és a sétahajókon.

  ÜZLETBEN ELHELYEZETT ÉRTÉKESÍTÉSI ESZKÖZÖN KERESZTÜL LEADOTT RENDELÉSEK – Fizetési információk

  A Michael Kors a következő fizetési típusokat fogadja el az üzletben elhelyezett értékesítési eszközön keresztül történő vásárlás esetén:

  • American Express
  • Visa
  • MasterCard
  • Michael Kors ajándékkártya

  Kártyás fizetés esetén a rendelés leadásakor zárolást teszünk a fizetési eszközre a rendelés teljes összegének erejéig. Ha a fizetés nem zárolható, akkor Ön üzenetet kap a kijelentkező oldalon, hogy válasszon másik fizetési módot.

  ÁRAK ÉS ADÓK

  A webportálon feltüntetett árak tartalmazzák az áfát (ha alkalmazandó) a kézbesítés helye szerinti országban a rendelésnek a webportálon történő leadása napján érvényes mértékkel számítva. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket, amelyeket külön közlünk, és amelyek a Szállítás és kézbesítés lapon találhatók. A rendelés végső árát – beleértve a szállítási költségeket – a rendelés összegzésében találja meg a rendelés leadása előtt.

  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg termékeink színeit, tulajdonságait, árát és elérhetőségét a weboldalainkon, és szeretnénk elkerülni, hogy rendeléseket kelljen törölni. A megrendelés törlésének leggyakoribb okai, hogy egy elem nincs raktáron, csalás gyanúja merül fel, vagy a termék vagy az ár helytelenül szerepel az oldalon. A megrendelés törléséről a lehető leghamarabb értesítjük Önt. Ha a törölt megrendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal.

  Megrendelését nem erősítjük meg, és a fizetési mód számlázása nem történik meg addig, amíg megrendelése meg nem érkezik Önhöz. Ha olyan megrendelést tett, amelyet már elküldött, de még nem fogadtak el, töröltek vagy még mindig feldolgozás alatt van, akkor továbbra is függőben lévő összeget láthat a megfelelő fizetési móddal. Megrendelését bármikor nyomon követheti online a Megrendelés állapota oldalon.

  AJÁNDÉKKÁRTYÁK ÉS E-AJÁNDÉKKÁRTYÁK

  Figyelem: Jelenleg a michaelkors.eu oldalon nem kínálunk eladásra Michael Kors klasszikus ajándékkártyát vagy Michael Kors e-ajándékkártyát. Azonban Michael Kors ajándékkártyáját Ön beválthatja a webportálon.

  Az ajándékkártyákat elfogadó, résztvevő Michael Kors üzletek listáját webportálunkon találja, lásd lent.

  AJÁNDÉKKÁRTYÁK FELTÉTELEI

  Az ajándékkártya Ön által történő használatára a következő feltételek vonatkoznak:

  • Az ajándékkártya a kártya kibocsátását követően 36 hónap múlva lejár.
  • A kártya beváltható olyan termékekre, amelyet bármely önálló Michael Kors üzletben vásárolnak az Egyesült Államokban, Kanadában és bármely résztvevő, önálló nem USA-beli Michael Kors üzletben, továbbá bármely önálló Michael Kors webportálon (a webportál szállítási és egyéb szabályzatainak rendelkezései szerint).
  • A vásárlás alkalmával be kell mutatni; készpénzre nem váltható, kivéve, ha jogszabály előírja.
  • Az elvesztett vagy ellopott kártyákat nem tudjuk pótolni, kivéve, ha jogszabály előírja
  • A kártyát úgy kezelje, mintha készpénz lenne.
  • A fennmaradó egyenleg erejéig cserekártyát tudunk kibocsátani
  • A résztvevő Michael Kors üzletek és webportálok listáját a michaelkors.eu oldalon találja.
  • A kártya egyenlegének ellenőrzésére keressen fel egy résztvevő üzletet, vagy kattintson ide.
  • Az Ön fogyasztói jogait a fentiek nem érintik.

  Résztvevő üzletek:

  A következő országokban található összes önálló Michael Kors üzlet* elfogadja az ajándékkártyákat: Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Kanada, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország és Svájc. Használja Üzletkeresőnket az üzletek helyének és nyitvatartási idejének megállapítására. Figyelem: a michaelkors.de portálról vásárolt virtuális ajándékkártyákat csak a Németországban található önálló Michael Kors üzletekben vagy a www.michaelkors.de portálon lehet beváltani. A michaelkors.fr portálról vásárolt virtuális ajándékkártyákat csak a Franciaországban található önálló Michael Kors üzletekben vagy a www.michaelkors.fr portálon lehet beváltani.

  *A Michael Kors ajándékkártyákat nem fogadják el a Michael Kors utazási kiskereskedelmi üzletekben, például a repülőtereken és a sétahajókon.

  AJÁNDÉKKÁRTYA – GYAKORI KÉRDÉSEK

  Hogyan használhatom klasszikus ajándékkártyámat az üzletben elhelyezett értékesítési eszköz használatával?

  Ha az ajándékkártya egyenlegét kívánja vásárlása során használni, egyszerűen írja be az ajándékkártya számát és PIN-kódját a megfelelő mezőkbe a kijelentkezési folyamat fizetési szakaszában. A Michael Kors klasszikus ajándékkártyán az ajándékkártya száma és a PIN-kód a fizikai kártya hátoldalán található. Michael Kors e-ajándékkártya esetében az ajándékkártya száma és a PIN-kód az e-mailben a kedvezményezett számára elküldött e-ajándékkártya példányban található.

  Hogyan használhatom e-ajándékkártyámat egy Michael Kors üzletben?

  Ha Michael Kors e-ajándékkártyáját egy Michael Kors kiskereskedelmi üzletben szeretné beváltani, nyomtassa ki a Michael Kors e-ajándékkártya e-mailt, és mutassa be a vásárlás alkalmával. Győződjön meg róla, hogy a kinyomtatott lapon szerepel a vonalkód, az ajándékkártya száma és a PIN-kód (vagy Ön tudja a PIN-kódot) a vásárláskor.

  Használhatom az ajándékkártyát egy másik fizetési módszerrel kombinálva egy rendelés kifizetésére?

  Ha az ajándékkártyát egy másik fizetési módszerrel együtt használja egy rendelés kifizetésére, először az ajándékkártya teljes értéke levonásra kerül, majd az fennmaradó egyenleg kifizetése történik meg a másik fizetési mód használatával. Kizárólag online visszaküldés esetén, ha olyan árut küld vissza, amelyet egészben vagy részben ajándékkártya használatával fizetett ki, a fizetés ajándékkártyával teljesített részét egy új e-ajándékkártyán írjuk jóvá Önnek.

  Résztvevő üzletek:

  A következő országokban található összes önálló Michael Kors üzlet* elfogadja az ajándékkártyákat: Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Kanada, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország és Svájc. Használja Üzletkeresőnket az üzletek helyének és nyitvatartási idejének megállapítására. Figyelem: a michaelkors.de portálról vásárolt virtuális ajándékkártyákat csak a Németországban található önálló Michael Kors üzletekben vagy a www.michaelkors.de portálon lehet beváltani. A michaelkors.fr portálról vásárolt virtuális ajándékkártyákat csak a Franciaországban található önálló Michael Kors üzletekben vagy a www.michaelkors.fr portálon lehet beváltani.

  *A Michael Kors ajándékkártyákat nem fogadják el a Michael Kors utazási kiskereskedelmi üzletekben, például a repülőtereken és a sétahajókon.

  Utolsó frissítés: 2021. 10. 14.