Informații Legate De Plată

COMENZI ONLINE - INFORMAȚII LEGATE DE PLATĂ

michaelkors.eu acceptă următoarele tipuri de plată pentru cumpărăturile online:

 • American Express,
 • Visa,
 • MasterCard,
 • Maestro,
 • PayPal,
 • Klarna,
 • Card cadou Michael Kors

Dacă plătiți cu cardul sau prin PayPal, la metoda de plată utilizată se va aplica o blocare pe valoarea totală a comenzii dumneavoastră la momentul plasării comenzii, dar nu veți fi taxat până când comanda dumneavoastră nu este expediată. Dacă plata dumneavoastră nu este autorizată, veți primi un mesaj pe pagina de finalizare a comenzii pentru a încerca o altă formă de plată. Pentru comenzile cu colectare în magazin, unde această opțiune este disponibilă, o autorizare a plății va fi aplicată în momentul cumpărării și va fi păstrată până când veți fi taxat pentru comandă în momentul colectării.

Pentru clienții din Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Olanda, Polonia, Portugalia, Norvegia și Suedia, Klarna oferă una sau mai multe dintre următoarele opțiuni de plată:

 • Plătiți mai târziu: Perioada de plată oferită este de 14, 21 sau 30 de zile de la expedierea produselor sau data de disponibilitate a serviciului.
 • Plata în rate: Cu serviciul de finanțare oferit de Klarna, puteți plăti pentru achiziția dumneavoastră în rate lunare flexibile sau fixe, în conformitate cu condițiile menționate la finalizarea comenzii.
 • Debit direct: Contul dumneavoastră va fi debitat după expedierea produselor sau biletelor / data de disponibilitate a serviciului sau în cazul unui abonament în conformitate cu calendarul comunicat.
 • Transfer bancar online (SOFORT): Suma va fi rezervată pe cardul dumneavoastră și va fi debitată după expedierea produselor sau biletelor / data de disponibilitate a serviciului. În cazul unui abonament, suma va fi debitată în conformitate cu calendarul comunicat.
 • Metodele de plată Plătiți mai târziu, Plata în rate și Debit direct sunt disponibile numai în cazul unei evaluări de credit pozitive. Informații generale despre Klarna și termenii de utilizare puteți găsi la adresa klarna.com.

  În procesul nostru de finalizare a comenzii utilizăm sistemele Verified by Visa, MasterCard SecureCode și American Express SafeKey, după caz, pentru a verifica tranzacția dumneavoastră online.

  Vă rugăm să rețineți că nu toate metodele de plată pot fi utilizate pentru fiecare tip de comandă – metodele de plată aplicabile comenzii dumneavoastră vor fi afișate la finalizarea comenzii.

  De asemenea, vă rugăm să rețineți că dacă doriți să returnați un articol, orice comandă plătită prin PayPal care este returnată în magazin pentru rambursare poate fi rambursată numai printr-un card cadou. Dacă doriți să primiți o rambursare în contul dumneavoastră PayPal, trebuie să returnați comanda prin poștă.

  Achizițiile făcute prin Klarna nu pot fi returnate în magazin. Ele pot fi returnate numai prin poștă.

  PREȚURI ȘI TAXE

  Prețul menționat pe site include TVA (acolo unde este cazul) la valoarea din țara de livrare în ziua în care plasați comanda pe site. Prețurile menționate nu includ taxele de transport care sunt indicate separat și pot fi găsite pe pagina Transport și livrare. Prețul final al comenzii dumneavoastră, inclusiv orice cost de transport, vă va fi comunicat în rezumatul comenzii înainte de plasarea comenzii.

  Depunem toate eforturile pentru a afişa cât mai exact posibil culorile, caracteristicile, preţul şi disponibilitatea produselor noastre pe site-urile web iar anularea unei comenzi este ultimul lucru pe care îl dorim. Cel mai frecvent motiv pentru anularea comenzilor este epuizarea unui articol din stoc, o suspiciune de fraudă sau dacă un produs sau un preţ este afişat incorect. Vă vom înştiinţa cât mai curând posibil dacă comanda dvs. a fost anulată. Dacă aveţi orice întrebări despre o comandă anulată, contactaţi echipa noastră de Servicii pentru clienţi.

  Comanda dvs. nu este confirmată şi nu vă vom factura metoda de plată până la expedierea comenzii. Dacă aţi plasat o comandă care a fost transmisă dar nu a fost acceptată, a fost anulată sau este încă în curs de procesare, este posibil să vedeţi plata în curs de procesare după selectarea metodei de plată. Vă puteţi urmări comanda oricând online prin intermediul paginii noastre Stare comandă.

  CARDURI CADOU ȘI CARDURI ELECTRONICE CADOU

  Vă rugăm să rețineți: În acest moment, nu oferim spre vânzare pe michaelkors.eu carduri cadou clasice Michael Kors sau carduri electronice cadou Michael Kors. Puteți, însă, să vă răscumpărați cardul cadou Michael Kors pe site.

  Puteți verifica soldul Cardului dumneavoastră cadou clasic Michael Kors sau al Cardului electronic cadou Michael Kors (denumit fiecare în acest material „Card cadou”) în orice moment, vizitând un magazin Michael Kors participant sau făcând clic aici.

  Pentru a vedea o listă cu magazinele Michael Kors participante care acceptă Carduri cadou pe site-ul nostru web, consultați secțiunea de mai jos.

  TERMENI ȘI CONDIȚII LEGATE DE CARDURILE CADOU

  Utilizarea de către dumneavoastră a Cardului cadou este supusă termenilor și condițiilor de mai jos:

  • Cardul cadou va expira după 36 de luni de la emiterea cardului.
  • Cardul poate fi preschimbat în articole cumpărate de la orice magazin independent Michael Kors din SUA, Canada, de la orice magazin independent Michael Kors participant din afara SUA și de pe orice site web oficial Michael Kors participant (sub rezerva condițiilor de transport și a altor politici ale site-ului web).
  • Cardul cadou trebuie prezentat în momentul efectuării achiziției și nu poate fi preschimbat în numerar decât dacă este impus de lege.
  • Nu putem înlocui cardurile pierdute sau furate decât dacă este impus de lege.
  • Tratați cardul ca și numerar.
  • Putem emite un card de înlocuire pentru soldul rămas.
  • Pentru a vedea o listă cu magazinele și site-urile web Michael Kors participante, accesați www.michaelkors.eu.
  • Pentru întrebări privind soldul cardului, consultați un magazin participant sau faceți clic aici.
  • Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator nu sunt afectate de cele de mai sus.

  Magazine participante:

  Toate magazinele independente Michael Kors* situate în următoarele țări acceptă Carduri cadou: Regatul Unit, SUA, Canada, Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia și Elveția. Vă rugăm să consultați Localizatorul de magazine pentru a vizualiza locațiile și programul magazinelor. Vă rugăm să rețineți: cardurile cadou virtuale achiziționate de pe michaelkors.de pot fi răscumpărate doar în magazinele independente Michael Kors din Germania sau pe www.michaelkors.de. Cardurile cadou virtuale achiziționate de pe michaelkors.fr pot fi răscumpărate doar în magazinele independente Michael Kors din Franța sau pe www.michaelkors.fr.

  *Cardurile cadou Michael Kors (inclusiv carduri cadou fizice și carduri electronice cadou) nu sunt acceptate în niciun magazin Michael Kors pentru turiști, cum ar fi din aeroporturi și de pe nave de croazieră.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE LEGATE DE CARDURILE CADOU

  Politica de returnare și schimbare standard a Michael Kors se aplică tuturor produselor cumpărate cu un Card cadou Michael Kors, precum și achiziționării de Carduri cadou în sine (cu excepția cazului în care cardul a fost deschis, activat, folosit sau a fost aplicat în alt fel). Orice rambursare solicitată pentru cumpărăturile efectuate cu Cardul dumneavoastră cadou va fi rambursată înapoi pe Cardul electronic cadou.

  Consultați secțiunea Informații privind expedierea și livrarea și Politica de returnare și schimbare pentru informații suplimentare.

  Cum folosesc Cardul cadou clasic pentru a face cumpărături pe michaelkors.eu?

  Pentru a aplica soldul unui Card cadou la o achiziție online pe michaelkors.eu, trebuie doar să introduceți numărul cardului cadou și codul PIN-ului în câmpurile corespunzătoare în etapa de plată a procesului de finalizare a comenzii. Pe un Card cadou clasic Michael Kors, numărul cardului cadou și codul PIN se află pe spatele cardului fizic. Numărul cardului cadou și codul PIN la un Card electronic cadou Michael Kors pot fi găsite în copia Cardului electronic cadou care a fost trimisă destinatarului prin e-mail.michaelkors.eu.

  Cum folosesc Cardul electronic cadou într-un magazin Michael Kors?

  Pentru a răscumpăra un Card electronic cadou Michael Kors la un magazin Michael Kors, tipăriți e-mailul cu Cardul electronic cadou Michael Kors și prezentați-l la momentul achiziției. Vă rugăm să vă asigurați la momentul achiziției că documentul tipărit include un cod de bare, numărul cardului cadou și codul PIN (sau că cunoașteți codul PIN).

  Pot folosi un Card cadou și o altă metodă de plată pentru a achita o comandă?

  Dacă utilizați atât un Card cadou, cât și o altă metodă de plată pentru a achita o comandă, întâi va fi dedusă valoarea integrală a Cardului cadou, apoi soldul va fi plătit folosind o altă metodă de plată. Doar pentru retururile online: Dacă returnați un articol plătit integral sau parțial cu ajutorul unui Card cadou, suma folosită la plata cu Cardul cadou vă va fi creditată printr-un nou Card electronic cadou.

  Magazine participante:

  Toate magazinele independente Michael Kors* situate în următoarele țări acceptă carduri cadou: Regatul Unit, SUA, Canada, Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia și Elveția. Vă rugăm să consultați Localizatorul de magazine pentru a vizualiza locațiile și programul magazinelor. Vă rugăm să rețineți: cardurile cadou virtuale achiziționate de pe michaelkors.de pot fi răscumpărate doar în magazinele independente Michael Kors din Germania sau pe www.michaelkors.de. Cardurile cadou virtuale achiziționate de pe michaelkors.fr pot fi răscumpărate doar în magazinele independente Michael Kors din Franța sau pe www.michaelkors.fr.

  *Cardurile cadou Michael Kors nu sunt acceptate în niciun magazin Michael Kors pentru turiști, cum ar fi cele din aeroporturi și de pe nave de croazieră.

  COMENZI PLASATE PRIN INSTRUMENTUL DE VÂNZARE ASISTATĂ DIN MAGAZIN- INFORMAȚII LEGATE DE PLATĂ

  Michael Kors acceptă următoarele tipuri de plată pentru achizițiile efectuate cu ajutorul instrumentului nostru de vânzare asistată din magazin:

  • American Express,
  • Visa,
  • MasterCard,
  • Card cadou Michael Kors

  Dacă plătiți cu cardul sau prin PayPal, valoarea totală a comenzii dumneavoastră va fi încasată prin metoda de plată la momentul plasării comenzii. Dacă plata dumneavoastră nu este autorizată, veți primi un mesaj pe pagina de finalizare a comenzii pentru a încerca o altă formă de plată.

  PREȚURI ȘI TAXE

  Prețul menționat pe site include TVA (acolo unde este cazul) la valoarea din țara de livrare în ziua în care plasați comanda pe site. Prețurile menționate nu includ taxele de transport care sunt indicate separat și pot fi găsite pe pagina Transport și livrare. Prețul final al comenzii dumneavoastră, inclusiv orice cost de transport, vă va fi comunicat în rezumatul comenzii înainte de plasarea comenzii.

  Depunem toate eforturile pentru a afişa cât mai exact posibil culorile, caracteristicile, preţul şi disponibilitatea produselor noastre pe site-urile web iar anularea unei comenzi este ultimul lucru pe care îl dorim. Cel mai frecvent motiv pentru anularea comenzilor este epuizarea unui articol din stoc, o suspiciune de fraudă sau dacă un produs sau un preţ este afişat incorect. Vă vom înştiinţa cât mai curând posibil dacă comanda dvs. a fost anulată. Dacă aveţi orice întrebări despre o comandă anulată, contactaţi echipa noastră de Servicii pentru clienţi.

  Comanda dvs. nu este confirmată şi nu vă vom factura metoda de plată până la expedierea comenzii. Dacă aţi plasat o comandă care a fost transmisă dar nu a fost acceptată, a fost anulată sau este încă în curs de procesare, este posibil să vedeţi plata în curs de procesare după selectarea metodei de plată. Vă puteţi urmări comanda oricând online prin intermediul paginii noastre Stare comandă.

  CARDURI CADOU ȘI CARDURI ELECTRONICE CADOU

  Vă rugăm să rețineți: În acest moment, nu oferim spre vânzare prin instrumentul nostru de vânzare asistată din magazin Carduri cadou clasice Michael Kors sau Carduri electronice cadou Michael Kors. Puteți, totuși, să vă răscumpărați Cardul cadou Michael Kors.

  Puteți verifica soldul Cardului dumneavoastră cadou clasic Michael Kors sau al Cardului electronic cadou Michael Kors (denumit fiecare în acest material „Card cadou”) în orice moment, vizitând un magazin Michael Kors participant sau făcând clic aici.

  Pentru a vedea o listă cu magazinele Michael Kors participante care acceptă Carduri cadou pe site-ul nostru web, consultați secțiunea de mai jos.

  TERMENI ȘI CONDIȚII LEGATE DE CARDURILE CADOU

  Utilizarea de către dumneavoastră a cardului cadou este supusă termenilor și condițiilor de mai jos:

  • Cardul cadou va expira după 36 de luni de la emiterea cardului.
  • Cardul poate fi preschimbat în articole cumpărate de la orice magazin independent Michael Kors din SUA, Canada, de la orice magazin independent Michael Kors participant din afara SUA și de pe orice site web oficial Michael Kors participant (sub rezerva condițiilor de transport și a altor politici ale site-ului web).
  • Cardul cadou trebuie prezentat în momentul efectuării achiziției și nu poate fi preschimbat în numerar decât dacă este impus de lege.
  • Nu putem înlocui cardurile pierdute sau furate decât dacă este impus de lege.
  • Tratați cardul ca și numerar.
  • Putem emite un card de înlocuire pentru soldul rămas.
  • Pentru a vedea o listă cu magazinele și site-urile web Michael Kors participante, accesați www.michaelkors.eu.
  • Pentru întrebări privind soldul cardului, consultați un magazin participant sau faceți clic aici.
  • Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator nu sunt afectate de cele de mai sus.

  MAGAZINE PARTICIPANTE:

  Toate magazinele independente Michael Kors* situate în următoarele țări acceptă carduri cadou: Regatul Unit, SUA, Canada, Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia și Elveția. Vă rugăm să consultați Localizatorul de magazine pentru a vizualiza locațiile și programul magazinelor. Vă rugăm să rețineți: cardurile cadou virtuale achiziționate de pe michaelkors.de pot fi răscumpărate doar în magazinele independente Michael Kors din Germania sau pe www.michaelkors.de.

  Cardurile cadou virtuale achiziționate de pe michaelkors.fr pot fi răscumpărate doar în magazinele independente Michael Kors din Franța sau pe www.michaelkors.fr.

  *Cardurile cadou Michael Kors nu sunt acceptate în niciun magazin Michael Kors pentru turiști, cum ar fi cele din aeroporturi și de pe nave de croazieră.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE LEGATE DE CARDURILE CADOU

  Cum folosesc Cardul cadou clasic pentru a face cumpărături cu ajutorul instrumentului de vânzare asistată din magazin?

  Pentru a aplica soldul unui Card cadou la o achiziție, trebuie doar să introduceți numărul cardului cadou și codul PIN-ului în etapa de plată a procesului de finalizare a comenzii. Pe un Card cadou clasic Michael Kors, numărul cardului cadou și codul PIN se află pe spatele cardului fizic. Numărul cardului cadou și codul PIN la un Card electronic cadou Michael Kors pot fi găsite în copia Cardului electronic cadou care a fost trimisă destinatarului prin e-mail.

  JCum folosesc Cardul electronic cadou într-un magazin Michael Kors?

  Pentru a răscumpăra un Card electronic cadou Michael Kors la un magazin Michael Kors, tipăriți e-mailul cu Cardul electronic cadou Michael Kors și prezentați-l la momentul achiziției. Vă rugăm să vă asigurați la momentul achiziției că documentul tipărit include un cod de bare, numărul cardului cadou și codul PIN (sau că cunoașteți codul PIN).

  Pot folosi un Card cadou și o altă metodă de plată pentru a achita o comandă?

  Dacă utilizați atât un Card cadou, cât și o altă metodă de plată pentru a achita o comandă, întâi va fi dedusă valoarea integrală a Cardului cadou, apoi soldul va fi plătit folosind o altă metodă de plată. Doar pentru retururi: Dacă returnați un articol plătit integral sau parțial cu ajutorul unui Card cadou, suma folosită la plata cu Cardul cadou vă va fi creditată printr-un nou Card electronic cadou.

  Magazine participante:

  Toate magazinele independente Michael Kors* situate în următoarele țări acceptă Carduri cadou: Regatul Unit, SUA, Canada, Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia și Elveția. Vă rugăm să consultați Localizatorul de magazine pentru a vizualiza locațiile și programul magazinelor. Vă rugăm să rețineți: cardurile cadou virtuale achiziționate de pe michaelkors.de pot fi răscumpărate doar în magazinele independente Michael Kors din Germania sau pe www.michaelkors.de. Cardurile cadou virtuale achiziționate de pe michaelkors.fr pot fi răscumpărate doar în magazinele independente Michael Kors din Franța sau pe www.michaelkors.fr.

  *Cardurile cadou Michael Kors nu sunt acceptate în niciun magazin Michael Kors pentru turiști, cum ar fi cele din aeroporturi și de pe nave de croazieră.

  Ultima actualizare: 14.10.2021